Home > Fără categorie > Ce meserii au avut INAINTE SA DEVINA VEDETE

Ce meserii au avut INAINTE SA DEVINA VEDETE

Vanzatoare de cartofi, agent comercial, ospatar sau tinichigiu. Afla ce au fost vedetele din Romania inainte sa fie cunoscute.

Cantareata Lora nu a dat bir cu fugitii atunci cand a fost pusa sa vanda articole de igiena din usa in usa. “Eu am castigat primii bani din cantat. Apoi am fost agent comercial si vindeam pe la usile oamenilor – ca sa imi fac bani sa plec la mare – detergenti, sapun”, a spus ea in emisiunea “Rai da’buni”.

Jorge, in schimb, a fost ospatar. “Prima oara am fost ospatar si am facut asta la prietenul meu cel mai bun, colegul meu de banca din liceu. Atunci cand am intrat in anul I la facultate, el si-a deschis un club. Si eu eram ospatarul lui catastrofal. Mi s-a spus dupa o saptamana ca nu ma pricep la asta. Dupa care am trecut ajutor de barman”, a povestit el.

Cristina de la Impact a fost, de departe, cea mai muncitoare. “Am vandut cartofi in piata. Pe cuvantul meu! Cand aveam 11-12 ani! Nu, vorbesc serios! Ce, e o rusine? Chiar mi-a placut! Am vrut, am insistat! Vindeam cartofi in piata Doina din Timisoara”, a marturisit ea.

Pentru că meseria de tinichigiu auto se număra printre cele mai bănoase meserii din era comunistă, Connect-R a făcut o alegere înţeleaptă atunci când, la şcoală, a optat pentru specializarea tinichigerie.


Loading...

Comenteaza acest articol

Ce meserii au avut INAINTE SA DEVINA VEDETE

by   1 min
0