Tabu
lifestyle

TOP 10 despărțiri celebre în 2009

10.  Elle MacPherson și Guy Ritchie au una dintre cele mai scurte relații din istorie. O noapte a durat relația dintre cei doi și a fost, probabil, atât de dezastruoasă că cei doi nu s-au mai revăzut de atunci.

09. LeAnn Rimes s-a despărțit în iulie de Dean Sheremet, cel cu care era măritată din 2002. Motivul nu a fost făcut public, dar LeAnn a declarat că uneori lucrurile nu mai merg, pur și simplu. Surse apropiate cuplului au declarat că cei doi sunt, încă, prieteni foarte buni.

08.  Hayden Panattiere și Milo Ventimiglia, vedetele din Heros, nu au reușit să aniverseze împreună un an de relație. Cei doi s-au cuplat pe 21 ianuarie 2008 și s-au despărțit pe 20 ianuarie 2009. S-au făcut mai multe speculații pe seama acestei despărțiri. Hayden fie nu voia să se mărite, fie s-a speriat că ar putea rămâne însărcinată. Ea are 19 ani, el 31.

07. Prințul Harry al Marii Britanii s-a despărțit anul acesta de iubita lui de cinci ani, Chelsea Davy. Apropiați ai cuplului au declarat că distanța cauzată de serviciul militar al lui Harry i-ar fi despărțit pe cei doi, dar că, oricum, nu au crezut niciodată că această relație va dura.

06.  Janet Jackson s-a despărțit de iubitul ei de 8 ani, Jermaine Dupri. Cei doi se și logodiseră în 2004. Janet a mărturisit că ajunseseră să fie mai mult prieteni foarte buni decât iubiți, dar că îl apreciază ca artist și că se bucură că prietenia sinceră dintre ei doi rezistă și după despărțire.

05.  Patricia Arquette a divorțat de la fel de celebrul ei soț, Thomas Jane cu care era măritată din 2006. Patricia a declarat la judecătorie că nu se mai poate înțelege deloc cu soțul ei și a cerut și custodia fiicei lor, Harlow.

04. Jennifer Aniston și John Mayer au una dintre cele mai tumultoase relații de la Hollywood. Cei doi au devenit un cuplu anul trecut și de atunci s-au despărțit de mai multe ori. Ultima a venit în vara trecută, dar au apărut deja zvonuri că sunt șanse mari ca cei doi să se împace.

03.  Un an a durat relația dintre Rihanna și Chris Brown, iar separarea a apărut ca urmare a unui scandal de proporții. Chris a bătut-o pe Rihanna în ajunul premiilor Grammy, iar pozele cu diva plină de vânătăi au făcut înconjurul lumii.

02.  Robin Wright și Sean Penn au început să se întâlnească prin 1990, s-au căsătorit în 1996 și s-au despărțit anul acesta. După ce anul trecut Robin fusese cea care dorise despărțirea, anul acesta Sean a făcut acest pas. Motivul ar fi fost, culmea, infidelitățile dese ale lui Sean care probabil voia să se distreze legal.

01.  Mel Gibson a fost protagonistul unei dintre cele mai neașteptate despărțiri ale tuturor timpurilor. El și-a părăsit anul acesta soția, Robyn Moore, cu care era căsătorit de aproape 29 de ani. Cei doi au împreună șapte copii. Divorțul a fost înaintat de Robyn pe motiv de nepotrivire de caracter. Între timp Mel și-a făcut o iubită mult mai tânără.

ARTICOLE SIMILARE

Hugh Jackman se face vânător

realitatea

Mic tratat de interpretare a viselor

realitatea

Se marita KRISTEN STEWART! Vezi cu cine!

Cine mai iese de pe bursa?

realitatea

VIDEO: Sacha Baron Cohen in “The Dictator” (trailer)

Voi merge la curs de dans contemporan pentru adulti

realitatea

Scrie un comentariu