Tabu
LIFE & LOVE

Cel mai curajos pictorial! Cum arata acest model NUD, fara pic de Photoshop

Nicola McLean, un fotomodel din Marea Britanie,  a acceptat sa pozeze nud pentru Now Magazine si sa arate lumii intregi corpul unei femei de 31 de ani, trecuta prin doua nasteri.
Nicola, care are mai multe operatii estetice la activ si aparitii super sexy la evenimentele mondene, a vorbit despre complexele sale si despre ce uraste cel mai mult cand se priveste in oglinda.
Fostul model, actuala mama a doi baieti, unul de 6 ani, celalalt de 2 ani, si sotie de fotbalist, recunoaste ca isi uraste abdomenul, plin de vergeturi, si posteriorul, care nu mai e la fel de ferm ca odinioara.
Nicola recunoaste ca are numeroase complexe. “Imi urasc si ochii – sunt prea mici si sunt chiar urata fara machiaj, asa ca nu ies niciodata nemachiata din casa. Fardurile ma fac sa ma simt mai increzatoare” marturiseste ea.
“Colegii de scoala radeau de mine ca sunt urata si am ramas cu teama asta… Am schimbat tot ce-am putut la mine si inca sunt parti care imi displac – mai ales cele care nu sunt operate” a declarat Nicola, care a avut pana acum doua operatii de marire a sanilor, numeroase injectii cu botox, extensii de par si o liposuctie, scrie dailymail.co.uk.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Incestul, un fenomen tabu de magnitudine necunoscută

Andreea Damian

“BIANCA a facut sex cu Cristea inainte de NUNTA” – cine acuza

Regenerarea vaginului, tot mai populară printre femei

realitatea

Iubim mai mult de Sfantul Valentin?

realitatea

DANIELA CRUDU inselata cu o blonda fatala!

Cea mai atractivă trăsătură fizică a fiecărui semn zodiacal

Andreea Damian

Scrie un comentariu