Tabu
lifestyle

SHAKIRA a nascut un baietel! Ce semnifica NUMELE copilului!

Shakira și fotbalistul Pique au devenit părinți, după ce cântăreața de origine columbiană l-a adus pe lume pe micuțul Milan.
Cântăreața a anunțat vestea cea mare pe site-ul oficial, percizând că băiețelul ei, pe nume Milan, îi calcă pe urme încă de la naștere tatălui, fiind din prima clipă a vieții înscris în clubul FC Barcelona, acolo unde activează Pique.
”Suntem fericiți să anunțăm venirea pe lume a lui Milan Piqué Mebarak, fiul Shakirei Mebarak și a lui Gerard Pique, născut pe 22 ianuarie, la 21.36 (22.36, ora României), în Barcelona”, a scris Shakira după ce l-a adus pe lume pe Milan.
Milan cântăreşte trei kilograme, iar “mama şi fiul sunt perfect sănătoşi”, au afirmat cei doi părinţi.
”Numele Milan înseamnă în limba slavă ”iubitor”, în Roma Antică semnifica ”ambițios și muncitor”, de asemenea, în sanscrită înseamnă ”uniune””, a explicat solista pe site-ul ei.
Cotidianul catalan Sport a precizat că naşterea a avut loc prin cezariană, la clinica Teknon din Barcelona. Potrivit unui alt cotidian spaniol, Mundo Deportivo, cântăreaţa a sosit la centrul medical în jurul orei locale 18.30 (17.30 GMT).
Cuplul anunţase în septembrie 2012 că artista columbiană este însărcinată cu primul ei copil.

Mai mult: Shakira și Pique au devenit părinți! Vezi ce nume i-au pus micuțului și ce semnifică! – Vedete de la ei | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Kanye West o vrea pe Kim Kardashian

realitatea

BOMBĂ! Oana Zăvoranu vorbeşte despre RELAŢIA EI cu Silviu Prigoană!

Petrom este brandul preferat al moldovenilor, muntenilor și transilvănenilor

realitatea

Alexandrina Hristov: Iubire, cer, nori și culori

realitatea

Sărbători de iarnă mai dulci cu Mondelez România

Angelina Jolie, scena lesbi

realitatea

Scrie un comentariu