Tabu
lifestyle

Anahi vorbeste despre anorexie: “Ajunsesem sa am 35 de kilograme!”

Anahi a vorbit despre problemele sale cu anorexia, pentru a-i sprijini pe cei care au de-a face cu aceasta boala cumplita. Declaratile ei sunt impresionante: a inteles cu greu cat de mult sufereau parintii ei si cat de mult rau isi facea din dorinta de a arata cat mai bine pe ecran.

Anahi marturiseste ca pe vremea cand era anorexica ajunsese sa cantareasca 35 de kilograme. Declaratiile artistei au avut loc pentru emisiunea “Obsesion: cuerpos que gritan”. Tanara a descris infernul prin care a trecut timp de cinci ani, cat a durat lupta cu boala.

“Atata de mult ma obisnuisem cu mine asa incat ajunsesem sa fiu fericita ca sunt o slabanoaga. Nu-mi dadeam seama ca trupul meu striga dupa ajutor. O data cu trecerea timpului, corpul meu a ajuns sa nu mai accepte alimente, pana cand inima mea a incetat sa bata pentru opt secunde. Cand m-am trezit am vazut cat sufera parintii mei si mi-am dat seama ca nu le pot face una ca asta si nu-mi pot face asta nici mie. Am ales sa traiesc si sa lupt cu mine insami ca sa pot merge mai departe, m-am transformat intr-o razboinica”, a declarat Anahi in cadrul primului episod, “Anorexia y bulimia”.

ARTICOLE SIMILARE

Anthony Hopkins urăște să stea de vorbă cu actorii de la Hollywood

realitatea

Linda Evangelista, Fecioara Maria numai pentru W Magazine

realitatea

Pink Diva nu-și găsește cizme de cauciuc

realitatea

Madonna, evacuată de vecini

realitatea

Castigatoarea de la Next Top Model a pozat goala, invelita in tricolor!

TOP 10 cele mai sexy cântece de Crăciun

realitatea

Scrie un comentariu