Tabu
BEAUTY

OANA ZAVORANU – blonda! FOTO!

OANA ZAVORANU este, in continuare, in cautarea identitatii. De aceea, face si dese schimbari de look. Mai nou, Oana Zăvoranu s-a făcut blondă. După ce a încercat un şaten deschis cu şuviţe, Oana a trecut la măsuri radicale: pe răspunderea ei a acceptat să fie decolorată de şase ori, ajungând la un blond aproape platinat, iar rădăcinile şi le-a lăsat mai închise la culoare pentru că aşa este moda la Hollywood, iar vedeta ei preferată, Ciara, are o coafură identică. “Nu m-am obişnuit cu mine aşa. Când trec pe lângă oglinzi, mă mai sperii câteodată”, a mărturisit Oana Zăvoranu.
Fosta brunetă trece acum prin momente foarte bune pe plan profesional. Ea a dezvăluit faptul că se pregăteşte pentru o relansare pe plan muzical. Totodată, Oana a dezvăluit că echipa cu care filmează a fost şocată de schimbarea ei şi au trebuit să refacă anumite scene. Ba mai mult, scenariul a fost rescris şi Oana va merge într-unul dintre episoade la coafor, pentru a se putea explica transformarea bruscă a actriţei.
Şi nu sunt singurele noutăţi din viaţa ei! Oana Zăvoranu scrie şi o carte, “Mai bine ca niciodată”, pe care speră să o lanseze la sfârşit anului, în care va dezvălui aspecte inedite din viaţa ei.

Mai mult: SCHIMBARE DUPĂ SCHIMBARE! Oana Zăvoranu s-a făcut BLONDĂ! FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Efectul „text neck”: cum să ștergi ridurile gâtului

Andreea Damian

Yes To Cucumbers în magazinele Sephora

realitatea

Pauza de răsfăț

realitatea

Ce machiaj să porți în vacanță și cum să reduci efectele negative asupra tenului

Andreea Damian

VelaSmooth, soluție non-chirurgicală pentru tratarea eficientă a celulitei

realitatea

Beauty tips de la Doamna Clooney

Scrie un comentariu