Tabu
lifestyle

RONA HARTNER pleaca in direct din emisiunea SIMONEI GHERGHE

RONA HARTNER, actrita din “Gadjo Dillo”, a trecut in 1999 printr-o experienta limita, fiind acuzata de Vadim Tudor cum ca ar fi fost amanta presedintelui de atunci, Emil Constantinescu. Aseara, la emisiunea Simonei Gherghe, scena s-a repetat oarecum.
Rona Hartner a fost invitată la ”Acces direct”, pentru a discuta despre zvonurile legate de mutarea ei înapoi în România. Situația a luat o turnură total neașteptată însă, după ce actrița din ”Asfalt tango” si alte filme a acceptat să vizioneze imaginile de la emisiunea ”Marius Tucă Show”, în care Corneliu Vadim Tudor o jignea, spunându-i că este ”prostituată, stripteuză și amanta lui Emil Constantinescu”. Atunci, artista i-a arătat degetul mijlociu lui Vadim Tudor, s-a ridicat de pe scaun și a plecat din studio.
Figura s-a repetat și în emisiunea Simonei Gherghe, Rona Hartner părăsind platoul, nu înainte de a-i reproșa prezentatoarei că au fost date doar declarațiile lui Corneliu Vadim Tudor, iar replicile ei au fost tăiate.
”Ați dat numai ce a zis el, pe mine m-ați tăiat. La revedere”, a izbucnit actrița, către prezentatoare.
La rândul ei, Simona Gherghe a ținut să sublinieze faptul că o apreciază pe invitata ei ca actriță și că imaginile au fost difuzate cu acordul ei.
“Dacă nu voia să difuzăm materialul nu îl difuzam, dar am întrebat-o. Eu chiar o stimez, este o actriță talentată”, a comentat după incident Simona Gherghe.

Mai mult: Audiența de la ACCES DIRECT a rămas INTERZISĂ! Rona Hartner a plecat din studio! Vezi ce i-a REPROȘAT SIMONEI GHERGHE! FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Tabu de noiembrie: Familia

realitatea

N-o sa ghicesti niciodata ce salarii au Bellu si Bitang!

Hillary Swank a fost operată de o tumoră benignă

realitatea

Titanic revine in format 3D!

COVER STORY: Razboiul chiriilor

realitatea

Lourdes se vrea actriță

realitatea

Scrie un comentariu