Tabu
Image default
lifestyle

Titanic revine in format 3D!

Cati dintre voi va mai aduceti aminte de Titanic? Desigur nu este un film care poate fi usor uitat.

Componenta sa l-a facut sa fie adorat de catre toate generatiile, iar, pe masura ce anii trec, filmul nu isi pierde din popularitate, din contra ecranizarea sa este de fiecare data urmarita cu sufletul la gura de public. Oricine, la orice ora ar vrea sa revada scena in care Jake (Leonardo Di Caprio) o picteaza pe Rose (Kate Winslet) sau sa retraiasca atmosfera boema din acele perioade sau, de ce nu, sa spuna o data cu Jake; “I am the king of the world”.

Dupa 15 ani de la lansarea oficiala, Titanic se intoarce intr-un format 3D pentru a accentua secventele in care cel mai mare vas contruit vreodata loveste din plin un iceberg in oceanul Atlantic si se scufunda.

Bill Zane, Cal din Titanic (prietenul lui Rose arogant, bogat si infumurat) a dat recent un interviu in care vorbeste despre conturarea Titanicului in format 3D.

Care a fost reactia publicului la premierea filmului Titanic 3D?

BILLY ZANE: Publicul a reactionat grozav. Toti s-au bucurat sa vada revenirea lui Kate Winslet si Jim Cameron pe covorul rosu. Desigur, au fost si cativa care au asteptat aparitia mea.

Cum crezi ca va fi privit Titanic in format 3D? Care iti sunt asteptarile legate de o astfel de ecranizare?

B.Z.: Cred ca acest format va reliefa mai bine actiunea filmului. Nu am vazut multe productii de acest gen care m-au impresionat in afara de “Avatar”. Mi-a fost greu sa atribui Titanic unui concept 3D, poate din cauza ideii de suprarealism. Mi-a fost greu si pentru ca stiam ideea filmului si eram familiar cu ideile din spatele lui. A fost uimitor sa vad schimbarea lui in 3D. Nu m-am gandit ca joc in el si nu mi-am evoluat performanta. Am urmarit pur si simplu filmul. Asta vreau sa faca si publicul. Sa se bucure de el. Daca ideea de 3D reprezinta viitorul cinematografic, atunci asa sa fie.

Ai fost surprins de succesul filmului?

B.Z.: Sigur ca da! Sunt fascinat de felul in care oamenii empatizeaza cu o idee. In mare parte toti ne dorim acelasi lucruri si avem acelasi sentimente despre  lucrurile la care tinem. Cred ca mediul in care traim ne ajuta sa facem asta.

Cum ti s-a parut Cal: un mitocan sau un om rau?

B.Z.: L-am perceput ca pe un personaj tragic care nu stia ce se intampla in jurul lui decat atunci cand lucrurile il loveau din plin. A trebuit sa ii inteleg conceptia cand i-am jucat rolul. Cel mai mult la el mi-a placut umorul. Poate nu a fost un personaj adorat de public, insa a fost unul care a dat savoare secventelor.

Dar chiar o iubea pe Rose?

B.Z.: Sigur ca da, nici nu se pune problema altfel. Cred ca Rose i-a frant inima atunci cand s-a indragostit de Jake. Cal s-a comportant asa cum a crezut de cuviinta, dar daca nu o iubea, se producea undeva un click.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

SEX IN TREI! Andreea Mantea a sunat-o pe “amanta” lui Stefan Stan! Ce a aflat a socat-o!

Top 5 cele mai nereușite figuri de ceară celebre

realitatea

Tragedie de nedescris pentru Marian Darta! “Iti multumesc ca razi de mine!”

Seri irlandeze la MTR

realitatea

“Acesta e SECRETUL lui Kate Middleton”, spune o femeie care a născut în acelaşi spital

Investiția în bine

realitatea

Scrie un comentariu