Tabu
lifestyle

Biografia Carlei Bruni o face de rușine pe aceasta

"Carla, A Secret Life", biografia neautorizată a Primei Doamne a Franței a scos la iveală câteva detalii care nu o pun deloc într-o lumină favorabilă pe Carla Bruni. Iar asta în ciuda eforturilor Președinției franceze care încearcă să o prezinte pe Carla ca pe o femeie timidă. Biografia este opera jurnalistei de investigații, Besma Lahouri.

Cartea susține că Bruni a suferit mai multe intervenții chirurgicale plastice și că aceasta l-a umilit în repetate rânduri pe președintele Sarkozy invitându-și trei dintre foștii iubiți în vacanțele de cuplu. Pe lângă aceștia, la vacanțele lor ar mai fi participat și o groază de prieteni care nu ar fi fost pe placul președintelui francez. Printre ei, cântăreți, scriitori, filosofi, oameni de afaceri, politicieni sau avocați.

Tot din biografia Carlei Bruni aflăm că trecutul Carlei este motivul de ceartă cel mai frecvent dintre cei doi, că zvonul de anul trecut cum că ei ar fi avut legături extraconjugale nu este adevărat și că Sarkozy ar fi plăcut-o mai mult decât indică morala pe Catherine Zeta-Jones. În plus, Lahouri, beneficiază de mărturiile unui angajat al Președinției Franceze, Pierre Charon, care spune că modificarea imaginii Carlei a fost o prioritate în momentul în care ea s-a căsătorit cu Sarkozy.

ARTICOLE SIMILARE

Drew Barrymore pleacă la Bollywood

realitatea

Laurette a ajuns piele si os! “Am 40 de kilograme si un pic!”

Satul de bataie, LUCIAN BUTE se insoara! FOTO cu iubita …pentru care a uitat-o pe GINA PISTOL

Cele mai tari transformări de la Extreme Makeover

realitatea

Heidi Klum, îmbrăcată ca Tom Cruise

realitatea

BOTEZUL TOPLESS: O adolescenta rroma a fost botezata in sanii goi la Ploiesti / MINUNILE savarsite in timpul slujbei! / FOTO

Scrie un comentariu