Tabu
lifestyle

“Bunicul sprint” s-a SINUCIS la 101 ani

La 101 ani, un fost atlet, supranumit “bunicul sprint”, s-a sinucis prin împuşcare în biserica din cartierul său din Milano.

Potrivit cotidianului Corriere della Sera, gestul bărbatului a fost cauza de depresia de care suferea după finalul lungii sale cariere sportive.

Decesul sportivului a fost anunţat de un preot, Carlo Casati, de la biserica Santa Maria Nascente. Pe podeaua bisericii, Vittorio Colo a lăsat cartea de identitate, o hârtie pe care era scris numărul de mobil al fiului său şi scrisori adresate familiei, în care se scuza pentru gestul făcut.

“De când s-a lăsat de sport, a început să sufere, nu reuşea să accepte schimbările pe care trecerea timpului le provoca”, a povestit presei fiul celui numit “il nonno sprint” (“bunicul sprint”).

Vittorio Colo şi-a început cariera sportivă în 1929, când era tânăr student. El a stabilit mai multe recorduri mondiale şi naţionale.

Dragostea sa pentru atletism s-a înteţit după retragere: la 89 de ani, el a alergat 100 de metri în 16 secunde şi la 92 de ani a stabilit un record mondial la săritura în lungime într-o competiţie pentru vârsta sa.

“Atletismul era viaţa sa. Nu se oprea din antrenamente şi din călătorii în toate colţurile lumii pentru a participa la competiţii”, a explicat fiul său.

Vittorio Colo a fost nevoit să se retragă la 95 de ani. De atunci, viaţa lui nu a mai fost la fel. Pentru acest fost atlet, o viaţă fără posibilitatea de a alerga nu mai merita trăită.

ARTICOLE SIMILARE

Lindsay Lohan, incredibil de slabă

realitatea

“1Q84-: ultimul Murakami

realitatea

Wesley Snipes a intrat la închisoare

realitatea

Celalalt motiv al DIVORTULUI lui ALEX VELEA! E gravida ANTONIA???

Ghici cine….

realitatea

Gabi Cristea il ataca pe fostul sot: “A divortat de mine acum, cand conturile mele sunt goale”

Scrie un comentariu