Home > Agenda > eveniment > Concert Koop în România

Concert Koop în România

Orchestra suedeză Koop va concerta pentru prima dată pentru publicul larg la București, pe 23 noiembrie! Spectacolul va avea loc în cadrul Sălii Palatului.

Oscar Simonsson și Magnus Zingmark au pus bazele Koop în 1995 la Stockholm, orientându-se încă de la începuturi către acest gen de muzică. Primele două albume, „Sons of Koop” și „Waltz for Koop” și-au găsit încet dar sigur drumul către publicul din întreaga lume.

Au urmat două turnee mondiale și sute de remixuri urmând ca în 2006 să se reîntoarcă în Stockholm pentru pregătirea celui de-al treilea album: „Koop Island”. La o primă audiție, sound-ul trupei lasă senzația unei orchestre însă piesele sunt făcute în întregime din secvențe.

Mii de bucățele muzicale: tobă, vioară, contrabas sau cor, sunt împletite în studio ca niște piese de puzzle pentru a crea noi melodii. Tocmai aceasta metoda dă impresia unui sound suprarealist, specific pentru Koop.

La București vocea formației va fi Hilde Louise Asbjornsen.

Biletele urmează a fi puse în vânzare în perioada următoare, atât în rețeaua magazinelor Diverta cât și online, pe myticket.ro.

Articole asemanatoare
Richard Clayderman la Sala Palatului
“Jurassic Experience” in premiera, in Romania!
Jurassic Experience – in premiera la Sala Palatului!
Richard Clayderman asa cum nu l-ati mai vazut

Comenteaza acest articol

Concert Koop în România

by realitatea   1 min
0