Tabu
lifestyle

Mihaela Radulescu, declaratii induiosatoare! Toti fanii au sarit sa o incurajeze!

Aflata pe faleza, Mihaela Radulescu a asistat la un adevarat spectacol de tango care a pus-o pe ganduri. Vedeta a povestit cu regret ca ravneste si ea la prezenta unui partener de dans.
“Asta se intampla chiar acum, pe faleza. Niste fiinte ca si noi, poate ceva mai sensibile si mai organizate, danseaza tango… Cu o boxa si o statie, mai stangaci sau mai antrenati, mai in varsta sau foarte tineri, dar cu atata bucurie pe chip… Ah, daca as avea cu cine…(ca tre’ sa vii cu partenerul de-acasa)”, a scris diva pe Facebook.
Cum era de asteptat, prietenii de pe reteaua de socializare au incurajat-o si i-au spus ca nu are de ce sa isi faca griji pentru ca orice barbat ar vrea sa danseze cu ea. Ba mai mult de atat! Chiar si cei de pe faleza si-ar lasa partenerele pentru un tango cu diva de la Monaco.
Mihaela Radulescu a tinut sa adauge: “Nu ma plang, dar zic asa… Si mai cred ca astia care fac asa ceva in doi, nu-si lasa partenerele pentru niciuna de pe margine, oricat de supercalifragilisticespialidotion-a ar fi ea… Nu m-ar lasa pe mine inima…. N-am distrus nicio casnicie (a altora:)), doar n-o sa ma apuc acuma….”.

ARTICOLE SIMILARE

O saptamina la-¦ Hotel Carol Parc, ziua 1

realitatea

Top 10 vedete incomode

realitatea

Nume de COD: Agentul 007!

Starurile de la Hollywood îl susțin pe președintele ales al Statelor Unite

realitatea

Lista favoritelor la câștigarea Premiilor Oscar 2022

Tabu Tabu

PRINTUL HARRY si-a aratat bijuteriile de familie. Pozat GOL in LAS Vegas

1 comentariu

Scrie un comentariu