Home > Agenda > “După dealuri”, acum pe DVD

“După dealuri”, acum pe DVD

Din 1 martie 2013, “filmul anului” poate fi găsit pe DVD, mai întâi în București, în librăriile Cărturești, Humanitas și Bastilia, urmând ca de luni să ajungă și în alte orașe din țară, în rețelele Cărturești, Alexandria, Altex, Media Galaxy etc.

DVD-ul include opțiunea de vizionare a filmului cu subtitrare în franceză sau engleză și poate fi comandat și online, de pe site-urile www.cineshop.ro, librărie.net și de pe alte magazine de specialitate, dar și de pe site-ul filmului www.dupadealuri.ro sau direct la adresacontact@voodoofilms.ro.
În aeroportul Internațional „Henri Coandă”, DVD-ul poate fi găsit în magazinele Press One.
„După dealuri” este scris și regizat de Cristian Mungiu, inspirat de romanele non-ficţionale ale Tatianei Niculescu-Bran, iar imaginea este semnată de operatorul Oleg Mutu. Filmul a avut premiera mondială în 2012 la Cannes – cel mai important festival de film de autor din lume –, unde a fost premiat pentru scenariu și pentru interpretare (Cosmina Stratan şi Cristina Flutur), și a devenit ulterior prima peliculă românească reținută pe lista celor mai bune 9 filme străine ale anului la Premiile Oscar.
În cursul lunii martie, cu ocazia evenimentului de lansare oficială a DVD-ului, va avea loc o proiecție unică cu varianta integrală a filmului, incluzând toate secvențele care nu au rămas în versiunea prezentată la Cannes.
Foto: dupadealuri.ro.
Articole asemanatoare
catrinel menghia
Catrinel Menghia face furori la Cannes. Iată cele mai spectaculoase ținute!
John Travolta a dansat pe scenă lângă 50 Cent la Cannes
Naomi Campbell a anunțat că vrea să se retragă din modă
camila coelho
Cannes 2018. Camila Coelho, pe covorul roșu într-o rochie de 1,3 mil. $

Comenteaza acest articol

“După dealuri”, acum pe DVD

by   1 min
0