Tabu
lifestyle

Ce va face BRUNO ICOBET cu cei 120.000 euro

Bruno Icobeţ, câştigătorul celei de-a treia ediţii “Românii au talent”,  n-are de gând să păstreze pentru el marele premiu de 120.000 de euro. O parte  din sumă o va cheltui pentru cei trei câini ai săi, care l-au ajutat să câştige,  însă majoritatea banilor îi va investi în cariera fiului său, un tânăr designer care promite.

La scurt timp după ce a intrat în marea competiţie de la “Românii au talent”,  Bruno Icobeţ nici măcar nu îşi imagina că ar putea pleca acasă cu marele premiu.  Plin de modestie, anunţa că, dacă totuşi s-ar întâmpla minunea, nu are nevoie de  prea mulţi bani pentru el, ci vrea să îl ajute pe unicul său fiu să avanseze în  carieră.  “Este greu să te gândeşti la bani atunci când nu îi ai, dar ca să dau curs  exerciţiului de imaginaţie propus, pot să spun că mare parte din bani s-ar duce  către băiatul meu, Vlad, de 26 de ani, care este extrem de talentat şi îşi  iubeşte munca.  Ar fi un start în viaţă frumos pentru el, aşa cum eu nu am avut”, spunea atunci  Icobeţ.

Vlad, fiul lui Bruno Icobeţ, a făcut  liceul în Târgovişte, oraşul său natal, apoi a urmat cursurile Universităţii  Naţionale de Arte Decorative şi Design din Bucureşti. Pe toată perioada  studiilor, tânărul a continuat să lucreze chiar şi în timpul său liber, făcând  schiţe uimitoare de maşini, bijuterii sau design interior. De altfel, unele  dintre lucrări au fost înscrise în concursuri internaţionale, la care Vlad a  obţinut premii importante. Astfel, potrivit datelor din portofoliul său, fiul  câştigătorului de la “Românii au talent” s-a clasat în top 30 la concursul  “Swarovski Watch Design Constest 2008”, în top 25 la “Electrolux DesignLab 09”,  dar a participat şi la un workshop alături de specialiştii care realizează  designul pentru maşinile Renault. La fel ca tatăl său, Vlad Icobeţ este  autodidact. “Consider exerciţiul continuu ca fiind cea mai bună metodă de a-ţi  îmbunătăţi abilităţile şi de a rămâne în formă”, scrie tânărul pe site-ul său.

Înainte ca o ţară întreagă să-l cunoască prin intermediul emisiunii “Românii au  talent”, Bruno Icobeţ obişnuia să-şi antreneze câinii – Blue, Ozzy şi J – prin  parcuri. De altfel, recunoscător pentru munca depusă de prietenii săi  necuvântători, Bruno plănuieşte să îi recompenseze. “Voi pleca cu soţia şi  căţeii într-o vacanţă frumoasă, pe care nici măcar nu vă puteţi imagina cât de  mult o merită. În ceea ce mă priveşte şi drumul pe care am pornit, voi putea  organiza cursuride educaţie canină şi discdog fără a mai fi necesară alergătura  continuă după sponsori şi voi putea cumpăra echipamente cu care cursanţii să  practice sportul”, a declarat el.

‭ioana ginghina si ruxandra

Mai mult: La el va ajunge premiul de 120.000 € de la «Românii au talent»! Bruno Icobeţ vrea să-i dea cea mai mare parte din bani fiului său, Vlad – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Arnold Schwarzenegger, salariu uriaş pentru noul film

realitatea

Noapte, frig, Snagov – ce alte cuvinte erau interzise in presa comunista si care era limbajul impus de cenzura

realitatea

40 ani: Ruslana, castigatoarea concursului Eurovision 2004?

Gigel Ştirbu, în apărarea lui Lars Von Trier şi a democraţiei tinere

realitatea

ALEX VELEA inca negociaza partajul cu ANA / Sotul unei mari cantarete e mediatorul!

Inna, casa de un milion de euro la Paris!

Scrie un comentariu