Tabu
Image default
lifestyle

Simona Gherghe vrea să plece de la «Acces direct»!

Simona Gherghe nu mai vrea să prezinte „Acces direct”. După ce a fost făcută praf de mai multe ori în presă, cu privire la formatul emisiunii pe care o prezintă, blonda le-a spus şefilor din Antena 1 că-şi doreşte altceva.

O ediţie de la începutul acestui an a emisiunii „Acces direct” a fost picătura care a umplut paharul. Mai mulţi telespectatori s-au revoltat pentru modul în care a fost realizat un reportaj cu Ioana Tufaru, în care se putea vedea cât de murdară la propriu este aceasta. Materialul i-a atras Simonei antipatia mai multor persoane. Colegul ei, Mihai Bendeac, şocat de cele văzute, a pus-o la zid pe Gherghe.

„Simona, deseară, când ajungi acasă, mai uită-te încă o dată la reportajul cu Ioana Tufaru. Ce simţi? Eu am plâns. Nu am văzut vreodată ceva mai umilitor. Simona, mai eşti OM?”, a scris el pe o reţea de socializare. Ediţia respectivă a fost taxată şi de CNA, care a dat o amendă usturătoare postului Antena 1.

Surse din interiorul Antenei 1 susţin că acesta a fost unul dintre momentele în care Simona a ţinut să-şi dea demisia. Conducerea postului a convins-o să rămână până la vară, iar din toamnă va fi înlocuită de la „Acces direct”. Până atunci, blondei i se va căuta o altă emisiune.

ARTICOLE SIMILARE

Geri Halliwell și Guy Ritchie împreună?

realitatea

Cele mai tari transformări de la Extreme Makeover

realitatea

NAE LAZARESCU – grav bolnav

Eddie Murphy, victima unei glume mortale

realitatea

Hugh Jackman, gol – FOTO

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Scrie un comentariu