Tabu
LIFESTYLE

Cercetătorii argentinieni au creat un burger cu mai puține calorii

Au inventat burger-ul sănătos! Cel puțin așa se laudă cercetătorii argentinieni, care se temeau că din cauza recesiunii, oamenii vor mânca la fast-fooduri ca să facă economie și nu vor mai fi atenți la greutatea lor.

Chiftelele pentru celebrul burger sunt făcute din carne slabă de vacă, iar grăsimea animală a fost înlocuită cu o combinație de uleiuri vegetale și untură de pește. Rezultatul: un burger cu 20 la sută mai puține grăsimi față de cel tradițional.

Citește în continuare pe Bucataria.net

ARTICOLE SIMILARE

Află mai multe despre Kakeibo: arta japoneză de a economisi bani

realitatea

Ce suma castiga lunar Dana Rogoz de la o cunoscuta firma de cosmetice din Franta!

Radu Banciu, catre Mircea Badea: “Ai prezentat ecografia cu copilul, dar dintr-un handicapat nu are ce să iasă”

WTF! Cele mai ciudate momente surprinse cu aparatul foto

Teo Trandafir: “După DIVORȚ, Andreea Marin M-A DAT CU CAPUL DE PEREȚI”

Cum arata acum si ce face victima celui mai mediatizat viol din Romania

Scrie un comentariu