Tabu
lifestyle

ADELINA si VARCIU: iata de ce s-au despartit din nou!

Ultima împăcare dintre Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu s-a produs cu mare tam-tam la botezul fetiţei lui Pepe, însă firul relaţiei reînodate a durat doar două săptămâni. Despre relaţia lor cu năbădăi şi despre despărţire cei doi nu au dorit să vorbească, dar lui Liviu îi mai scapă porumbelul…
În emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, “Roata norocuilui”, Liviu Vârciu a făcut o uimitoare declaraţie: “Cum, Doamne, sa dai timpul inapoi? Dacă aş da timpul înapoi, nu m-aş mai căsători. Dar ce, sunt dobitoc? Nu se poate”
După ce foştii soţi au decis să mai dea o şansă – oare a câta?- relaţiei lor la botezul fetiţei lui Pepe, lucrurile păreau să intre pe un făgaş normal. Adelina şi Liviu s-au întrecut în declaraţii de dragoste, Adelina a început să poarte din nou inelul primit la logodna ei cu Liviu, s-au gratulat cu apelativele de “soţ” şi “soţie”, ba chiar au cumpărat diverse piese de mobilier, însă totul a fost în van: împăcarea lor a durat doar două săptămâni.
După ce au divorţat, cu scandal, în 2010, Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu s-au împăcat şi s-au despărţit de mai multe ori, de fiecare dată cauza principală fiind gelozia celor doi.

Mai mult: Liviu Vârciu, DEZVĂLUIRI UIMITOARE în emisiunea lui despre relaţia cu Adelina Vârciu! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Ora Lupului – La Mall Bergman nu prea vorbeşte pe limba lui. Dar şi când o face…

realitatea

Moda omoara? Al doilea Festival de Film si Moda

realitatea

Pas du Tout prezinta METHODISTA – FW 2014-2015 Collection

Premiile Gopo 2010 – ce am votat

realitatea

Gerald Schweighofer: -Facem ce putem pentru a supravietui-

realitatea

Mica Ecologie – Puțini am fost, mulți am rămas

realitatea

Scrie un comentariu