Tabu
lifestyle

Pas du Tout prezinta METHODISTA – FW 2014-2015 Collection

Pas du Tout prezinta METHODISTA – FW 2014-2015 Collection – o introducere in estetica minimalista combinata cu interesul pentru detalii ce marchează fiinta, la simplul contact cu piesele vestimentare in cauza. METHODISTA este o silueta, o filozofie, un gand obsedant – reprezinta practicarea metodica a stilului Pas du Tout in mod real sau ca proiectare a fiecaruia intr-un personaj absolut.

O colectie care vorbeste cu tine, iti propune o lume si iti distuge prejudecatile si pilonii vechilor concepte estetice formate. Te lasa sa o testezi, iti da variante in combinarea pieselor, te pune sa alegi intre perfect-compus si perfect-practic. Colectia are ca fir de legatura atentia pentru modernismul pur – regasit in liniile indraznete si cut-urile impresionante, ce sfideaza concentrarea de moment si combat sau imbratiseaza decenta simetriei. Nuante precum griul perlat, albul opac sau cel care reflecta lumina subtil – sau chiar negrul dur, cu aspect de minereu – vin sa completeze volumetriile celei mai noi colectii semnate de catre designerul Madalina Dorobantu: un mix de forte imprimate nuantelor drastice ale tuturor timpurilor – tern-chic versus all-white methodista.

Contine o serie de piese extrem de elaborate, pentru care atentia dedicata detaliilor a reprezentat un adevarat challenge: jachetele din piele sparta si blana, topurile cu detalii din dantela si elemente pretioase, fustele si bluzele sport cu aplicatii din pene si puf, jachetele cu aplicatii ingenioase din blana fina, dantela – toate completate de fermoare metalice si mansete in echilibru perfect cu volumetria aleasa pentru colectia FW 14-15.

 Pe langa acestea, Pas du Tout propune in completare o alta serie de piese cu taieturi minimaliste, care contrasteaza, potenteaza si pun in valoare piesele cu detalii minutioase: avem de-a face cu topuri bicolore, rochii din neopren, cu feromoare vizibile, pantaloni perfect asamblati, din matase rigida sau neopren subtire, jachete cu inchideri ascunse si taietura simple-cut.

Pas du Tout este un brand de moda infiintat in Romania de catre designerul Madalina Dorobantu. Brandul exploreaza continuu tinuturi estetice unice, definind in fiecare sezon colectii cu structura, directii si tuse perfect ancorate in peisajul fashion international.

ARTICOLE SIMILARE

Dondoe + Ciobanu = Love

realitatea

SIMONA SENSUAL va pleca dintre noi! Inainte, a facut un pictorial NUD!

realitatea

Miliardarul care si-a ucis sotia arestat din intamplare

Socant! Sinucigasa de la Intercontinental s-a aruncat de la etajul 17, complet dezbracata!

Cea mai scumpa rochie din lume costa 13,67 milioane de euro!

Gwyneth Paltrow renunță la film de dragul familiei

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu