Tabu
lifestyle

Un copil si-a prezis MOARTEA pe facebook. Dupa cateva minute a DECEDAT!


Un copil si-a prezis sfarsitul pe internet, cu doar cateva minute inainte de a fi implicat intr-un accident auto, in urma caruia doar o singura persoana si-a pierdut viata: fetita de 14 ani care prevazuse ca avea sa moara.

Kayleigh Lawrie, o copila de numai 14 ani, a stiut ca aceea avea sa fie ultima data cand vedea lumina zilei, asa ca a refuzat sa se urce in masina condusa de un prieten al tatalui ei. Insa parintele fetei i-a spus acesteia sa ramana pe scaunul din spate, alaturi de un alt baiat de 13 ani, scrie daily mail.

Dupa ce a urcat in automobil, fata a scris, de pe telefonul mobil, pe facebook doar atat “Cred ca o sa mor”. Se pare ca soferul conducea foarte haotic, depasind in doua randuri limita de viteza admisa legal.

La cateva minute de la postarea mesajului, Steven Hayter, soferul masinii, a pierdut controlul volanului, pe un drum de tara, foarte aproape de casa victimei, intrand intr-un sant.

Se pare ca barbatul incerca sa recupereze o tigara pe care o pierduse pe podeaua masinii, in spatiul destinat picioarelor, spun anchetatorii. Pentru ca circula cu viteza, autoturismul s-a inclinat si a lovit un sant, zburand peste 15 metri inainte sa se prabuseasca la pamant. Fata, care era pe scaunul din spate, a murit pe loc. Baiatul de 13 ani a suferit o fractura craniana si mai multe rani faciale.

Cei doi barbati, tatii copiilor, bausera foarte mult cu o seara inainte, si dupa cateva ore de somn au luat-o de la capat consumand cativa litri de vin, inainte sa plece spre o banca aflata la cativa kilometri distanta. Soferul va petrece urmatorii sase ani in inchisoare.

ARTICOLE SIMILARE

Jurnal de introspectie-European Art Gallery

Lady GaGa a rămas fără sutien – FOTO

realitatea

To read: Balciul Desertaciunilor, W.M Thackeray

In sfarsit! ANA si ALEX VELEA au divortat! De ce nu poate ANTONIA sa divorteze…

Jennifer Aniston, aere de divă

realitatea

Leonardo DiCaprio vrea să fie tătic

realitatea

Scrie un comentariu