Tabu
lifestyle

Fostul logodnic al Michaelei Niculescu: «Am aflat de pe internet că Mica a murit»


Fabrice Leonardon este în stare de şoc! El a povestit, pentru ziarul Libertatea, că a aflat abia zilele trecute despre decesul prematur al Micăi, cea care, în 2008, i-a acceptat inelul de logodnă. Acum, profesorul francez îşi doreşte să ia legătura cu părinţii ei îndureraţi, pentru a le mai alina suferinţa, dar vrea şi să ducă flori la mormântul femeii cu care îşi făcuse multe planuri.

Profesorul Fabrice Leonardon a continuat să o iubească pe Mica chiar şi după despărţirea survenită, la cererea ei, în 2009: “Ne-am iubit foarte mult, însă, după numai un an, Michaela a decis să pună punct relaţiei noastre. Nici în ziua de astăzi nu ştiu care a fost adevăratul motiv, dar am rămas prieteni buni, vorbeam foarte des, mai ales pe internet. La un moment dat, cam acum un an, mi-a spus că se va căsători cu un român”.
“Nu ştiam că e bolnavă şi că a murit, am aflat de pe internet. Când eram împreună, ea nu se plângea de vreo problemă de sănătate. Avea un chef nebun de viaţă, mergeam în cluburi şi ea cânta la karaoke ore întregi. Mica era foarte apreciată de petrecăreţi. Nimeni nu mai mânca în timp ce ea strălucea pe scenă. Rezista şi câte 24 de ore fără să doarmă. Ştia opt limbi străine. Era foarte deşteaptă”, a mai dezvăluit Fabrice.
Profesorul francez intenţionează să ia legătura cu părinţii Michaelei pentru a le transmite condoleanţe, dar şi pentru a le dărui câteva poze cu unica lor fiică, din perioada în care ea a trăit în Paris: “Dacă ştiam că este bolnavă, mergeam la spital, să o încurajez, măcar să o văd pentru ultima dată. Vreau să vin în curând şi în ţară, să îi duc flori la mormânt. A murit, dar Michaela va rămâne mereu în inima mea şi nu o voi uita niciodată”.

ARTICOLE SIMILARE

Adevăratul motiv pentru care Dinu Maxer s-a despărţit de Nicoleta Luciu!

Viitorea soție a lui Borat continuă să uimească cu lookul ei sexy

realitatea

Presa de scandal americană profită de pe urma bolii lui Patrick Swayze

realitatea

EL PAPEL DE LA FOTOGRAFIA la MNAC

realitatea

BOTEZATU si VLADAU s-au luat la bataie la filmari!

Razvan Dinca premiat de ambasadorul Füzes Oszkár

Scrie un comentariu