Home > Agenda > stiri > BOTEZATU si VLADAU s-au luat la bataie la filmari!

BOTEZATU si VLADAU s-au luat la bataie la filmari!

Pe Cătălin Botezatu (46 de ani) şi pe Bogdan Vladau(33 de ani) îi leagă o prietenie veche, însă  filmările pentru noul sezon al emisiunii “Burlacul”, care va debuta joi, la  Antena 1, i-a transformat, peste noapte, în duşmani. Enervat că Vlădău nu e de  fel prea stilat, aşa cum cere scenariul producţiei, Bote l-a acuzat că  boicotează show-ul. Sătul de reproşurile designerului, Bogdan l-a chemat pe  Cătălin în camera de hotel şi ce a urmat e lesne de bănuit. De la vorbe grele,  aruncate la mânie, s-a ajuns la lovituri în faţă. În ciuda faptului că, de ochii lumii, Cătălin Botezatu şi Bogdan Vlădău,  “Burlacul” celui de-al patrulea sezon din show-ul cu acelaşi nume, se ridică în  slăvi, în spatele camerelor de filmat lucrurile au scăpat de sub control, iar  cei doi bărbaţi nu se mai înghit nici cu lămâie.Botezatu i-a reproşat adesea lui Vlădău lipsa de rafinament în cucerirea  femeilor, iar pârâtul l-a acuzat pe faimosul designer că îl discreditează în  faţa concurentelor. Bogdan a crezut că această emisiune este momentul lui de  glorie, aşa că s-a comportat cât se poate de firesc, însă nimic din ce a făcut  nu a fost pe gustul lui Cătălin.

Cum era şi firesc, lucrurile au explodat, în camera de hotel unde au avut loc  filmările: “Nenorocitule, m-am săturat de insinuările tale şi de jocurile pe  care le faci ca să ieşi în evidenţă”, ar fi urlat Bogdan la Cătălin, conform  unei concurente, aflate în încăperea alăturată.

Cătălin Botezatu nu s-a lăsat intimidat de ameninţările “Burlacului” şi a  ripostat la fel de agresiv. Cert este că, după mai multe schimburi de replici,  Vlădau şi celebrul designer s-au bătut atât de rău, încât au avut nevoie de  machiaj suplimentar pentru a ascunde semnele încăierării.

Mai mult: EXCLUSIV | Bogdan Vlădău, noul «Burlac» de la Antena 1, i-a aruncat vorbe grele lui Cătălin Botezatu: «M-am săturat de jocurile tale, nenorocitule» – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
MANTEA a plecat din tara cu un barbat …dar nu cu CRISTI MITREA!
VICTOR SLAV este noul BURLACUL!
Show-ul TV BURLACUL se reia fara BOTEZATU! Uite cine il inlocuieste!
“Burlacul” și ALEASA inimii sale s-au DESPĂRȚIT! Uite ce spune Daciana

Comenteaza acest articol

BOTEZATU si VLADAU s-au luat la bataie la filmari!

by   1 min
0