Tabu
lifestyle

SCANDAL la botezul fetitei lui Catrinel Sandu! A fost nevoie de interventia bodyguarzilor!

Catrinel Sandu a avut parte de un moment tensionant la botezul fiicei ei, din cauza unui invitat. Roxana ex-Trident a fost urmarita ore in sir de fostul sot care spera sa o vada, Marcel Sarbu facand spectacol chiar in holul hotelului unde a avut loc petrecerea.

‭ioana ginghina si ruxandra

Marcel nu s-a potolit pana cand nu au intervenit bodyguarzii, iar Roxana a fost nevoita sa plece de la eveniment pe usa din spate pentru a evita sa se intalneasca cu fostul ei sot. Timp de patru ore, afaceristul a stat in hol, la receptie, asteptand fie sa-i raspunda cantareata, fie ca Trifu, sotul lui Catrinel, sa il lase sa intre.

Fostul sot al Roxanei a facut tot acel scandal pentru ca nu-si mai vazuse copilul de doua zile. “Eu nu mai stiu de copil nimic de joi, de la ora 3.00, cand am fost la gradinita. Vineri, Roxana nu a dus-o pe Oana la gradinita, ca am sunat si mi-a zis directoarea. Acesta trebuia sa fie weekendul meu cu copilul, asa cum a decis legea. Insa Roxana nu a raspuns deloc la telefon, dupa ce m-a anuntat inca de joi ca nu o sa ma lase sa vad fetita. M-am dus la ea la usa in fiecare zi cu Politia, dar nu a raspuns. Stiam ca sambata va merge la botez si m-am dus dupa ea. Am ajuns la biserica, ea era in masina cu Andrei Badiu (n.r. noul ei iubit), iar atunci cand m-a vazut a facut cale intoarsa”, a povestit Marcel Sarbu, pentru wowbiz.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Ia acasa 2 dintre pinguinii Domnului Popper

CEL MAI GRAS COPIL DIN LUME. La 11 ani, are 146 kg

Jean Paul Gaultier

realitatea

Decernarea premiilor Oscar

realitatea

Ghici cine se plimbă în halat

realitatea

Vedetele, catre batausul Alexandrei: “Ce educatie ai primit, idiotule? Te-au crescut hienele?”

Scrie un comentariu