Tabu
lifestyle

Exlusiv Tabu: Alexandra Avram, manechin și VJ Music Channel

Interviu de Eugen Istodor

Alexandra Avram Manechin. VJ Music Channel: „Topul” de sâmbătă și „Tu alegi” de luni până vineri. Tocmai am enumerat calitățile Alexandrei Avram. A treia ține de celebritate: interviul eșuat cu Adi Despot și zvonurile privind tulburarea iubirii dintre Ioana Băsescu și Giovanni Francesco, șeful postului Music Channel.

Apartamentul? Mami mi l-a aranjat. E negru cu portocaliu și pereți albi. Am vrut să desenez ceva pe pereți, dar m-am lăsat. O să fac totul roz. Am eu o obsesie pentru roz. Aveam perioade în care mi se spunea Alexandra Roz.

Ursuleți? Au fost, dar i-am scos. Am trecut de perioada aia. Am flori, le pun de sus până jos. Sunt mai tipicară și conservatoare. Măi, am obsesia cu curățenia, ca toate femeile și sunt la locul meu când vine vorba de casa mea, de viața mea. Când vine vorba de haine sunt altfel. M-au fascinat pe mine hăinuțele de mică. O înnebuneam pe mami să-mi coasă hăinuțe pentru păpuși. De când am învățat eu, fac tot soiul de chestii. Niciun lucru cumpărat n-o să-l vezi, așa, cum e la magazin. Ce să zic, nu am mai avut timp să merg la shopping afară de un an de zile și am suferit mult, dar am găsit și la noi.

Citește interviul în întregime în numărul de martie al revistei Tabu!

ARTICOLE SIMILARE

Eduardo Nabal: “Mergem în continuare la cinema cu frica de a fi insultați”

realitatea

SIMONA SENSUAL va pleca dintre noi! Inainte, a facut un pictorial NUD!

realitatea

Brad Pitt şi Angelina Jolie vor să se căsătorească. Din nou.

realitatea

Andreea Diaconu este noul model Victoria’s Secret

Duck Sauce – Barbra Streisand

realitatea

IRINEL dator vandut la banca! Pierde si copilul?

Scrie un comentariu