Tabu
lifestyle

SOCANT! Iată adevărata faţă a Danielei Györfi!

La aproape două luni de la intervenţiile chirurgicale pe care şi le-a făcut, Daniela Györfi (44 de ani) e de nerecunoscut! Cântăreaţa a fost surprinsă de fotoreporterii Click! nemachiată, iar imaginile vorbesc de la sine.

Şi-a micşorat nasul, şi-a estompat cearcănele şi şi-a mărit buzele cu grăsime proprie extrasă de pe coapsă. Daniela Györfi este una dintre vedetele care au apelat la chirurgia estetică pentru a estompa urmele lăsate de trecerea timpului. Rezultatul? Când e nemachiată, necoafată şi în ţinută lejeră, de stradă, cântăreaţa e de nerecunoscut. Fotoreporterii Click! au surprins-o la cumpărături cu faţa umflată şi braţele puternic brăzdate de celulită.

La aproape două luni de la intervenţiile chirurgicale pe care şi le-a făcut, Daniela Györfi arată ca în ziua când s-a externat. Are umflături suspecte sub ochi, toată faţa este „buhăită”, iar buza de jos pare să-i atârne extrem de inestetic. Nici ea nu pare foarte fericită de felul în care arată: Daniela era foarte abătută şi nu a schiţat nici un zâmbet. Cântăreaţa a apelat la medic la jumătatea lunii iunie, fiind nemulţumită de cearcănele imense din jurul ochilor.

Culmea, deşi a vrut o singură procedură, la o discuţie cu medicul, ea a ajuns să-şi opereze şi nasul şi să-şi mărească şi buzele . Astfel, pentru umplerea cearcănelor şi mărirea buzelor cu grăsime proprie extrasă din coapsă, Daniela ar fi trebuit să plătească câte 1.200 de euro plus TVA, per intervenţie, iar pentru rinolpastie-3.500 de euro plus TVA, dar se pare că operaţiile au fost făcute pe barter. După doar câteva zile, vedeta a renunţat la bandaje, în ciuda indicaţiilor doctorului.

gyrofi 3 gyorfi 2

ARTICOLE SIMILARE

Olivia Wilde, cea mai sexy vegetariană

realitatea

Tom Cruise, mândru de debutul pe Broadway al lui Katie Holmes

realitatea

Expo de la atelierul de fotografie din penitenciarul tirgsor

realitatea

MADALINA GHENEA – gravida si ceruta de nevasta? GERARD BUTLER a venit azi, de urgenta, in Romania!

Heidi Klum, într-un pictorial retro Vogue

realitatea

Paula Seling, admisa cu brio la Conservator

Scrie un comentariu