Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

6 tipuri de bărbaţi care nu te vor face fericită

Dacă vei începe vreodată să te întâlneşti cu un tip care se potriveşte cu descrierile de mai jos, să fii foarte, foarte precaută: bărbaţii aceştia nu te vor face fericită!

1. Tipul care îşi urăşte locul de muncă

Să-ţi urăşti locul de muncă – unde îţi petreci majoritatea timpului – este o stare de spirit distructivă, care poate otrăvi o relaţie. Una este să fii uşor nemulţumit cu viaţa la muncă în timp ce eşti la muncp, dar tipul care este absolut nefericit la locul de muncă va petrece o bună parte din timpul său liber fiind cu totul nefericit, şi asta nu e bine.

Este important să-ţi placă ceea ce faci, iar dacă acest tip nu face asta, de ce o face în continuare şi nu caută altceva mai bun? De ce nu îşi schimbă cariera, sau nu încearcă să avanseze, ori să facă tot posibilul pentru a-şi shcimba atitudinea? Nu ai vrea să te întâlneşti cu un bărbat care rămâne blocat într-o situaţie nefericită şi nu face nimic în acest sens. Aşa se va întâmpla şi în cazul în care vor exista probleme în relaţie?

2. Tipul care nu poate trăi fără sfaturile mamei sale

O iubeşte, o ascultă, o consultă în legătură cu tot, iar tu nu vei putea ţine niciodată pasul cu ea. Ori o urăşte, se plânge mereu în privinţa ei şi se aşteapă ca tu să fii complet opusul ei. În orice fel, nu este suficient loc într-o relaţie pentru tine, el şi umbra gigantă a mamei sale.

3. Tipul care are nevoie să fie admirat

Nu este de ajuns să-i spui că este deştept, amuzant şi distractiv. El are nevoie să simtă şi să audă şi de la alte persoane aceste lucruri, şi e dispus să capete aceste laude prin flirturi în mod constant cu alte femei prin mail-uri, la petreceri, când stă la coadă într-un supermarket, cu personalul restaurantelor… oriunde. Chiar dacă nu te va înşela, nu vei putea să simţi prea multe sentimente pentru acest bărbat pentru că, efectiv, nu vei putea.

4. Tipul care are prieteni pe care nu o să-i cunoşti niciodată

Întotdeauna trimite mail-uri, mesaje sau pleacă grăbit ca să-şi vadă “prietenii”, însă tu nu eşti niciodată invitată să-l însoţeşti. Nu e vorba că îl suspectezi că te-ar putea înşela, dar un bărbat care nu ştie să îmbine aceste lucruri este clar că nu ştie să împartă nimic cu persoana de lângă el.  Sau îi e ruşine cu tine, sau cu ei. Oricum ar fi, nu e de bine.

5. Tipul care vrea să te salveze

Din anumite motive, el pare să se întâlnească întotdeauna cu femei care sunt cazuri pierdute, pentru că îi place să facă pe eroul. El vine şi acţionează ca o forţă stabilizatoare, salvând femeile din situaţiile grele în care se află, oferindu-le consiliere şi ajutor. Cu cât o femeie are o situaţie mai încurcată, cu atât se simte mai atras de ea: are nevoie să se simtă util. Dar în secunda în care viaţa femeii începe să intre în normal, el îşi pierde interesul pentru că, fără problemele ei care să-l ajute să-şi ia gândul de la ale lui, el rămâne doar cu grijile sale şi trebuie să facă faţă propriilor incertitudini.

6. Tipul căruia nu-i vine să creadă că l-ai ales pe el

La început, e măgulitor şi înduioşător că acest bărbat pare să creadă că nu e de nasul tău. El pur şi simplu nu poate să creadă că tu ai putea fi vreodată atrasă de cineva aşa ca el, un ratat. De fapt, el ţine placa asta la nesfârşit, încât, în cele din urmă, începi să-i dai dreptate.

Mai multe articole din această categorie găsiţi aici.

ARTICOLE SIMILARE

Uite cum arata mama Ramonei Badescu! Vezi ce decolteu are la 78 de ani

CORINA ENACHE despre povestea de dragoste si infidelitatile cantaretului

Reduceri uimitoare la călătoriile cu feribotul în Grecia

Andreea Damian

Girls code: 3 idei de cadouri pentru cea mai buna prietena

realitatea

Catalogul IKEA 2014 sărbătorește momentele petrecute acasă

Andreea Banica, in doliu! Dupa moartea parintilor, pe ea o iubea cel mai mult

Scrie un comentariu