Tabu
CULTURE

“CATS LOVE DOGS-- finaliști în International Songwriting Competition

“CATS LOVE DOGS” este o trupă cu un traseu aparte în showbiz-ul românesc. Anca (BabySwamy) – voce, Felix – percuție și Mihai Ogășanu – clape/ DJ s-au reunit anul trecut dorindu-și să facă muzică altfel, muzică happy, muzică după stilul și felul lor de a simți. “CATS LOVE DOGS” este acum în finala International Songwriting Competition (ISC), chiar dacă în țară trupa este încă destul de puțin cunoscută.

Imediat ce membrii noului proiect s-au reunit, au căutat un nume care să reflecte veselia, armonia, yin și yang-ul din ei și, de ce nu?, dragostea de animale, de ființe mai mult sau mai puțin necuvântătoare. Prioritatea nu au fost concertele, ci un material discografic pe care și l-au dorit “ca un ou de ciocolată cu surprize”.

Publicul va avea prilejul să afle dacă a ieșit chiar așa în această primăvară, pentru că se pregătește mare lansare de disc. În aceeași vreme, “Zupper”, piesa care dă titlul albumului a fost transformată și în videoclip. Echipa “CATS LOVE DOGS” s-a deplasat la Londra pentru filmări, prilej cu care a ajuns și în atenția muzicienilor și a DJ-ilor londonezi. “Zupper” a rulat și pe posturile de radio din Marea Britanie.

În vreme ce își pregăteau lansarea națională, cei trei “CATS LOVE DOGS” s-au înscris la International Songwriting Competition, să afle părerea specialiștilor despre muzica și videoclipul lor. ISC este un prestigios concurs internațional de compoziție, care a lansat artiști de calibru, cu un juriu pe măsură. În acest an, s-au înscris în concurs peste 15.000 de creații muzicale. “CATS LOVE DOGS” a intrat în finală, la secțiunea “Music Video”, alături de alte 15 videoclipuri.

Din juriul 2009 fac parte Tom Waits, Robert Smith, Jon Secada , Jerry Lee Lewis, Ricky Martin, John Mayall, Youssou N’Dour, "Weird Al" Yankovic, Paul Van Dyk, DJ Tiësto, Monte Lipman – President Universal Records, Angel Carrasco – Sr.VP of A&R Latin America Sony BMG and President, Discos 605 ș.a.m.d. 

ARTICOLE SIMILARE

Prezervativele vegane îți asigură viața sexuală, sunt eco-prietenoase, aduc un profit de miliarde de euro

realitatea

CATALINA PONOR, cadouri de CASA NOUA de ziua ei! TOMMY RAMOS n-a venit!

Prințesa Urbană, mărturii înfiorătoare despre situația de la Spitalul din Suceava

Andreea Damian

CHA CHA LITIX! Episodul 82. Drumul spre iad, pavat cu bune intenții

Andreea Damian

World Press Photo 2021 ⎥ Fotografia reprezentativă a pandemiei

Ciocîrlan

Premiile Globurile de Aur 2021. Cel mai bun film și cel mai bun serial

Andreea Damian

Scrie un comentariu