Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

“Nelu Curca” din serialul “La bloc”, de nerecunoscut! Vezi ce face acum

Actorul, devenit celebru ca personajul Nelu Curca din serialul TV “La bloc” , a iesit din viata publica, indreptandu-se spre cea religioasa. La sfarsitul anului trecut, toata lumea a ramas socata cand a vazut imagini cu Nelu Curca cu barba, mai apropiat ca aspect de un preot decat de un actor comic. Si nu era vorba despre un rol. Imaginile au aparut intr-o publicatie religioasa “Lumea credintei”, in care actorul a marturisit ca este foarte apropiat de biserica. Apoi, a aparut intr-o emisiune TV la Trinitas si a povestit ce inseamna biserica pentru el si ce l-a facut sa renunte la actorie.
nelu cuca 2

nelu curca 1

“In timpul rugaciunii, ma bantuie rolurile din teatru”, a povestit Mihai Coada, care sustine ca s-a pensionat si nu mai vrea sa urce pe scena. Dar rolul care l-a facut sa renunte la actorie este, culmea, chiar cel care l-a facut celebru: Nelu Curca. Actorul povesteste ca in cei 6 ani cat a filmat pentru cele 524 de episoade in care a aparut in sitcomul “La bloc”, a facut multe lucruri care erau impotriva convingerilor sale religioase. “Eram silit sa fac impotriva convingerilor foarte multe lucruri. Dar, fiind sub contract, trebuia sa le fac. N-am stiut in ce ma bag”, spune Mihai Coada.
De altfel, actorul a marturist chiar ca in 2003, dupa primul sezon din serial, preotul sau nu a mai vrut sa-l impartaseasca: “Mi-a spus ca nu ma mai poate impartasi, pentru ca nu mai sunt cu Hristos. A fost o mare lovitura pentru mine. Nu puteam sa intrerup contractul, pentru ca trebuia sa platesc de 5 ori suma, dar parintele mi-a dat binecuvantare sa ma duc la alt duhovnic”.Actorul este, de anul trecut, pensionar, dar pentru a nu-i incurca pe colegii sai de la Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiesti, unde era distribuit in multe spectacole, Mihai Coada a mai acceptat, stagiunea trecuta, sa mai apara pe scena. Schimbarea din viata lui este insa vizibila pentru toata lumea: actorul, care are barba si poarta numai haine negre, asemanatoare celor preotesti, poate fi vazut mai mult la o manastire din apropierea Ploiestiului.

ARTICOLE SIMILARE

FATA lui Ionita de la Clejani cerseste la Londra!

Regina ține o fotografie nemaivăzută cu Harry și Meghan în sufrageria de la Buckingham

Andreea Damian

Despacito şi Beyonce în topurile patinatorilor de la Pyeongchang

Dora Constantinovici

Bazarul cu MIRODENII

Alegeți lenjerii de pat de calitate, pentru a avea un somn de noapte cu adevărat bun!

realitatea

Ce nu ştiaţi despre avocado!

Scrie un comentariu