Tabu
LIFESTYLESlider

Regina ține o fotografie nemaivăzută cu Harry și Meghan în sufrageria de la Buckingham

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii abia a schițat un zâmbet la nunta regală dintre Prințul Harry și aleasa inimii lui, Meghan Markle. Dar asta nu înseamnă că nu o simpatizează pe fosta actriță.

Ba dimpotrivă, aceasta are o fotografie nemaivăzută cu Prințul Harry și Meghan Markle chiar în livingul ei de la Palatul Buckingham. Suverana a înrămat-o și a așezat-o frumos alături de alte fotografii ale nepoților ei. Acest amănunt intim din viața Reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 92 de ani, a putut fi observat, marți, când a avut o audiență privată cu George Brandis, înaltul comisar australian în Marea Britanie, în livingul Palatului Buckingham.

regina

În imaginile de la întâlnirea celor doi, un reporter al revistei Hello a văzut o fotografie înrămată cu Prințul Harry și Meghan Markle. În imagine Meghan apare într-o rochie bleu ținând mâna pe pieptul Prințului Harry, îmbrăcat într-un costum albastru. Nu este clar când și unde a fost făcută poza, însă revista Hello speculează că ar putea fi o fotografie de la logodna Ducilor de Sussex, realizată de fotograful Alexi Lubomirski, care nu a fost făcută publică.

https://twitter.com/meghansfashion/status/1001818070674010112

Pe masa de lângă fotoliu mai pot fi observat și alte fotografii înrămate, cel mai probabil cu prințul William și strănepoții ei. Și ca să demonstreze cât de mult ține la proaspeții înșurăței, Regina Elisabeta a II-a a dat o recepție în cinstea lor, imediat după ceremonia religioasă care a avut la la 19 mai, în Capela St. George, a Castelului Windsor. De asemenea, inelul pe care Meghan l-a primit în ziua nunții de la prințul Harry este un mic dar de la Regină.

 

ARTICOLE SIMILARE

Terminator 6, prima imagine oficială. Transmite clar un mesaj de women empowerment

Andreea Damian

Andreea Bălan, din nou însărcinată? Imaginile care au stârnit o dezbatere aprinsă pe Internet FOTO 

Andreea Damian

Călin Donca îl dă în judecată pe Dorian Popa. Care este motivul

Andreea Damian

Cum te poți feri de atacurile rechinilor, când te afli într-o vacanță exotică

Andreea Damian

Cum sa traiesti cu un barbat pe care nu il iubesti!

realitatea

Structura anului școlar, modificată radical! Dispar semestrele și tezele

Andreea Damian

Scrie un comentariu