Home > Lifestyle > Regina ține o fotografie nemaivăzută cu Harry și Meghan în sufrageria de la Buckingham

Regina ține o fotografie nemaivăzută cu Harry și Meghan în sufrageria de la Buckingham

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii abia a schițat un zâmbet la nunta regală dintre Prințul Harry și aleasa inimii lui, Meghan Markle. Dar asta nu înseamnă că nu o simpatizează pe fosta actriță.

Ba dimpotrivă, aceasta are o fotografie nemaivăzută cu Prințul Harry și Meghan Markle chiar în livingul ei de la Palatul Buckingham. Suverana a înrămat-o și a așezat-o frumos alături de alte fotografii ale nepoților ei. Acest amănunt intim din viața Reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 92 de ani, a putut fi observat, marți, când a avut o audiență privată cu George Brandis, înaltul comisar australian în Marea Britanie, în livingul Palatului Buckingham.

regina

În imaginile de la întâlnirea celor doi, un reporter al revistei Hello a văzut o fotografie înrămată cu Prințul Harry și Meghan Markle. În imagine Meghan apare într-o rochie bleu ținând mâna pe pieptul Prințului Harry, îmbrăcat într-un costum albastru. Nu este clar când și unde a fost făcută poza, însă revista Hello speculează că ar putea fi o fotografie de la logodna Ducilor de Sussex, realizată de fotograful Alexi Lubomirski, care nu a fost făcută publică.

https://twitter.com/meghansfashion/status/1001818070674010112

Pe masa de lângă fotoliu mai pot fi observat și alte fotografii înrămate, cel mai probabil cu prințul William și strănepoții ei. Și ca să demonstreze cât de mult ține la proaspeții înșurăței, Regina Elisabeta a II-a a dat o recepție în cinstea lor, imediat după ceremonia religioasă care a avut la la 19 mai, în Capela St. George, a Castelului Windsor. De asemenea, inelul pe care Meghan l-a primit în ziua nunții de la prințul Harry este un mic dar de la Regină.

 

Articole asemanatoare
Kate Middleton
Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi
bebelușul regal
Bebelușul regal va deveni prinț. Decizia care va schimba situația în familia regală britanică
Harry și Meghan
Decizie grea pentru Harry și Meghan: trebuie să aleagă nașii bebeluşului. Serena Williams, printre favoriți
meghan markle
Meghan Markle a născut, în secret, la spital. Dar unul de lux!

Comenteaza acest articol

Regina ține o fotografie nemaivăzută cu Harry și Meghan în sufrageria de la Buckingham

by Andreea Damian   1 min
0