Home > Slider > Despacito şi Beyonce în topurile patinatorilor de la Pyeongchang

Despacito şi Beyonce în topurile patinatorilor de la Pyeongchang

Pentru prima data în istoria evenimentului, la Jocurile Olimpice de Iarnă din 2018 de la Pyeongchang, patinatorii care au participat la probele de patinaj artistic au avut voie să-şi aleagă piese muzicale care aveau şi versuri. Astfel, la evenimentul de anul acesta au fost câteva momente memorabile atunci când unii dintre ei au ales să danseze pe muzică modernă arhicunoscută.

Pe primul loc în topul preferaţilor s-a situat “Despacito” ales de concurenţii din China – Wang Shiyue şi Liu Xinyu, de cei din Coreea de Sud – Alexander Gamelin şi Yura Min şi de către cei din Polonia – Maksym Spodyriev şi Natalia Kaliszek.

Vanessa James şi Morgan Cipres au ales să danseze pe remake-ul Disturbed al piesei “The Sound of Silence” a cărei versiune originală a fost cântată de Simon & Garfunkel.

Şi Ed Sheeran a avut success la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018, fiind ales de reprezentanţii Franţei – Gabriella Papadakis şi Guillaume Cizeron cu “Shape of You” şi “Thinking Out Loud”.

Beyonce a fost şi ea aleasă în cele două reprezentaţii de la proba feminină de dans artistic ale franţuzoaicei Mae Berenice Meite cu “Run the World” şi “Halo”.

Canadienii Meagan Duhamel şi Eric Radford au ales “With or Without You” de la U2 dar reinterpretată de April Meservy. Americanul Adam Rippon a folosit pentru proba masculină de dans artistic “Let Me Think About It” de Ida Corr iar germanul Paul Fentz a ales să danseze pe coloana sonoră a filmului Game of Thrones, chiar şi cu regula recent introdusă, muzica instrumentală a fost în continuare în topul preferinţelor patinatorilor.

Paul Fentz a ales pentru cel de-al doilea dans al său “Wonderwall” de la Oasis, un hit reinterpretat de Paul Anka într-o variantă jazz.

Francezul Chafik Besseghier a dansat pe o piesă hip-hop – “Rapper’s Delight” de la The Sugarhill Gang. O altă piesă cu priză la patinatori a fost “Everybody Wants to Rule the World” de la Tears for Fears, folosită atât de canadienii Julianne Seguin şi Charlie Bilodeau în proba de perechi cât şi de americanul Brendan Kerry în proba de dans artistic bărbaţi.

Articole asemanatoare
Beyonce
Dieta urmată de Beyonce este periculoasă, cred nutriționiștii
beyonce
22 de Zile de Nutriție cu Beyonce. Cum a scăpat vedeta de kg câștigate în timpul sarcinii cu gemenii
Meghan Markle
Când ducesa Meghan o întâlnește pe regina muzicii pop
Beyonce
Beyonce, primul single de pe noul album. Spirit e cântecul perfect pentru un film Disney

Comenteaza acest articol

Despacito şi Beyonce în topurile patinatorilor de la Pyeongchang

by Dora Constantinovici   1 min
0