Tabu
BEAUTYWhat's hot

Video: Poveste de dragoste intre Scarlett Johansson si Matthew McConaughey

Parfumul devine produsul pentru care se fac minifilme, nu doar reclame clasice. Pentru promovarea parfumului The One, Dolce & Gabbana a ales trei nume mari din industria filmului pentru a realiza un filmulet de un minut despre o poveste de dragoste clasica: Scarlett Johansson si Matthew McConaughey (care sunt deja imaginile Dolce & Gabbana) in rolul iubitilor si Martin Scorsese, ca regizor.

In acest spot publicitar, protagonistii joaca pentru prima data impreuna, pe ecran, rolul unor iubiti, foste celebritati din trecut.

Filmul intitulat “Strada viselor” spune povestea unor iubiti reuniti in New York, care se bucura de ultimele clipe impreuna, inainte ca Scarlett sa plece la Sydney.

Poate te intrebi de ce Sydney. E doar un detaliu in scenariu, insa chimia dintre cei doi este evidenta, iar replicile completeaza perfect limbajul corpurilor lor. Aproape ca iti doresti sa vezi si urmatoarea scena si chiar sa te intrebi cum se va sfarsi filmul. Insa, singurul mesaj pe care il poti retine este ca cei doi sunt unul pentru altul “alesul”, “aleasa” (The One).

ARTICOLE SIMILARE

Cum slabesc starurile atat de repede dupa nastere

Femeia Săgetător – personalitate în funcţie de zodiac!

Mihaela Rădulescu şi Oţil, din nou împreună? «Hormonii mei încă se hârjonesc cu ai lui»

Neşu – mesaj emoţionant pe Twitter

Nail art | Tendința momentului: manichiura 3D

Andreea Damian

Prinţul Harry se pregăteşte de NUNTĂ

Scrie un comentariu