Tabu
BEAUTYWhat's hot

Video: Poveste de dragoste intre Scarlett Johansson si Matthew McConaughey

Parfumul devine produsul pentru care se fac minifilme, nu doar reclame clasice. Pentru promovarea parfumului The One, Dolce & Gabbana a ales trei nume mari din industria filmului pentru a realiza un filmulet de un minut despre o poveste de dragoste clasica: Scarlett Johansson si Matthew McConaughey (care sunt deja imaginile Dolce & Gabbana) in rolul iubitilor si Martin Scorsese, ca regizor.

In acest spot publicitar, protagonistii joaca pentru prima data impreuna, pe ecran, rolul unor iubiti, foste celebritati din trecut.

Filmul intitulat “Strada viselor” spune povestea unor iubiti reuniti in New York, care se bucura de ultimele clipe impreuna, inainte ca Scarlett sa plece la Sydney.

Poate te intrebi de ce Sydney. E doar un detaliu in scenariu, insa chimia dintre cei doi este evidenta, iar replicile completeaza perfect limbajul corpurilor lor. Aproape ca iti doresti sa vezi si urmatoarea scena si chiar sa te intrebi cum se va sfarsi filmul. Insa, singurul mesaj pe care il poti retine este ca cei doi sunt unul pentru altul “alesul”, “aleasa” (The One).

ARTICOLE SIMILARE

Rutina de frumusețe „Skin cycling”: ce este și de ce ar trebui să te ferești de ea

Andreea Damian

Cum arata Beyonce, în bikini şi fără pic de machiaj

Cum să scârbeşti o femeie pe Facebook, în trei paşi simpli

Aplică lămâie pe sprâncene timp de 4 săptămâni, iar rezultatele te vor uimi

Andreea Damian

Care e mama si care fiica? Cum arata un fost model si fata ei adolescenta

ANDA ADAM îl înşală pe BOTEZATU?

Scrie un comentariu