Tabu
BEAUTYSlider

Iată de ce laptele este cel mai bun anticearcăn natural

Oricât de surprinzător ar părea, laptele este unul dintre cele mai eficiente remedii naturale pentru estomparea cearcănelor. Dar cum ar trebui să-l folosești pentru a obține toate beneficiile?

Luat pur și simplu din frigider, laptele este aliatul de frumusețe ideal. Fie că intră în compoziția unei măști de purificare, îngrijire exfoliantă sau loțiune hidratantă de casă, laptele este un adevărat concentrat de nutrienți și asta se datorează parțial conținutului său de acid lactic, făcând posibilă eliminarea eficientă a celulelor moarte, lăsând pielea netedă și moale.

Într-adevăr, laptele își eliberează proteinele (enzime, antioxidanți) care influențează accelerarea regenerării celulare. Pionieră în acest domeniu, Cleopatra făcea băi în lapte foarte des pentru a-și revigora pielea, pentru a parfuma-o și hidrata-o profund. Și de-a lungul timpului, laptele nu și-a pierdut locul în sfera frumuseții, dimpotrivă. Și din motive întemeiate, pe lângă repararea pielii sensibile, ajută și la ștergerea semnelor de oboseală.

Laptele, un corector natural puternic

Laptele calmează mâncărimea și compensează uscarea pielii. Este esențial ca dimensiune anti-îmbătrânire, perfect pentru estomparea efectelor timpului asupra corpului și feței.

Pe lângă revigorarea pielii și asigurarea elasticității acesteia datorită proprietăților sale hidratante, laptele are puterea de a descongestiona ochii și de a reduce considerabil cearcănele.

Poți să-l folosește în 3 moduri

Laptele crud

Aplică pe ochi două discuri de bumbac îmbibate cu lapte rece timp de aproximativ zece minute. Clătește delicat pleoapele și zona ochilor cu apă limpede, apoi tamponează cu un prosop curat.

Lapte cu curcuma

Alături de lapte, curcuma, acest condiment din India are, de asemenea, mai multe proprietăți, inclusiv antiinflamatorii și antioxidante, perfecte pentru reducerea naturală a cearcănelor. Beneficiul acestei loțiuni de corecție de casă? Necesită puține ingrediente și se realizează rapid.

Ai nevoie de

  • 1 lingură de pudră de curcuma
  • 1 linguriță de făină
  • 1 cană de lapte
  • 1 linguriță de miere
  • 1 linguriță de ulei de avocado (opțional)

Amestecă toate ingredientele. Lasă preparatul să se odihnească la frigider cel puțin două ore și aplică-l pe zona de sub ochi cu ajutorul unor discuri demachiante. două alune pe tampoanele de bumbac. Timp de acționare: 10 minute.

Lapte cu cuburi de gheață

Este bine cunoscut faptul că frigul este o modalitate excelentă de a îngusta vasele de sânge, cu alte cuvinte de a face să dispară cearcănele. Prin stimularea limfei (un lichid prezent sub piele) și prin masarea ușoară a părții inferioare a ochilor pentru a evacua pigmenții din sânge refugiați acolo.

  • 50 ml lapte
  • 3 cuburi de gheață

Așezați cuburile de gheață în lapte și așteptați să se răcească. Dimineața și seara, înmuiați un disc de bumbac în amestecul rece și lăsați-l pe cearcăne timp de 5 minute.

ARTICOLE SIMILARE

Eveniment fericit în familie pentru ucraineanca ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie. Ce s-a întâmplat

Andreea Damian

Cezar Ouatu a desfiinţat-o pe fosta sa iubită, Angela Gheorghiu

Andreea Damian

Aparitia lui Sore pe covorul rosu! Cosurile i-au distrus tenul

MEDIU: Islanda anunță că va ucide peste 2.000 de balene în următorii cinci ani

realitatea

Smiley și Gina Pistol, primele declarații despre nuntă: „Noi suntem căsătoriți”

Andreea Damian

Ne cunoastem nevoile fiziologice si psihologice?

realitatea

Scrie un comentariu