Tabu
BEAUTYSlider

Idei de tunsori pentru toamna 2018. Inspiră-te de la vedete!

Se zice că toamna astronomică începe după echinocțiul din 22 septembrie. Deci mai ai timp suficient să cauți tunsoarea care ți se potrivește pentru această toamnă. Există atâtea variante pe care le-ai putea adopta! Decizia cea mai grea vine abia după analizezi dacă tunsoarea se va potrivi cu fizionomia feței, cu vârsta din buletin sau dacă îndrăznești să faci o schimbare radicală la tine.

Nu mai trebuie să stai pe gânduri! Alege vedeta care te inspiră cel mai tare și dă fuga la salon. Înainte de a băga foarfeca în păr, ține cont și de sfaturile hairstilistului.

Breton Baby Bang

Se numește așa fiindcă apare printre tunsorile copiilor. Este caracterizat de o tunsoare dreaptă și foarte scurtă, ocupând jumătatea frunții sau chiar mai puțin. Este un breton gros, tuns îngrijit sau puțin ciufulit. Nu este foarte indicat să ni-l facem dacă avem fața foarte mare, deoarece fața va părea și mai mare. De asemenea, nu este o bună idee dacă părul nostru este creț, deoarece va fi foarte greu să-l menținem drept și perfect aranjat. Emma Watson îl adoră și l-a adoptat în ultima perioadă.

Păr pieptănat pe spate

Lăsând fruntea liberă atragi atenția asupra liniei părului și astfel vârsta devine mult mai evidentă. Mai mult, această coafură îți va evidenția și ridurile. Dar, tendințele sunt tendințe și tot mai multe celebrități, cum ar fi Jennifer Lopez sau Sophie Turner preferă să-și poarte părul astfel, mai ales la evenimente.

Bobul angular

Cu linii foarte bine definite și asimetrii spate-față, se pare că acest tip de tunsoare revine la modă. Dar dacă mai adaugi puțin din tendințele anilor ’80 și din bobul lui Beyonce, cu siguranță nu vei da greș toamna aceasta.

Păr lung cu volum

Iar Georgia May Jagger este cel mai bun exemplu. Vei arăta ca proaspăt întoarsă de pe plajă, cu briza mării în păr și câteva bucle rebele care îți încadrează perfect chipul.

Tunsoarea Shag

The Shag este o combinație între o tunsoare spre lung și un bob, este o tunsoare de lungime medie până pe umeri. Textura ideală a acestei tunsori este ușor ondulat, cu un aspect natural sau chiar ușor ciufulit. The Shag arată bine cu orice culoare sau combinație de culori.

Bobul

Această tunsoare rămâne și anul acesta în tendințe din cauza lui Kim Kardashian.

Bretonul Curtain Bangs

„Curtain Bangs” este o tunsoare populară mai ales printre vedete. Acest hairstyle inspirat din look-ul lui Bridgitte Bardot este perfect dacă îți dorești o schimbare.

Bucle de divă

Această tunsoare va adăuga puțină seriozitate look-ului tău. Dar pentru un efect de senzație, ține cont de trucul Ciarei. Păstrează părul drept câțiva centimetri la rădăcină apoi construiește buclelele dorite.

Cărare pe mijloc

Timp de câțiva ani, cărarea pe mijloc a fost interzisă de hairstiliști. Dar iată că actrița Kristen Bell o readuce în tendințe și ne place.

Bucle retro

Buclele retro, aşa cum le purtau vedetele de la Hollywood în anii ’40, sunt încă pe val printre celebritățile în mare vogă astăzi. Christina Aguilera și Emma Stone sunt doar câteva dintre vedetele care preferă această coafură.

 

ARTICOLE SIMILARE

De ce n-a vrut Dani Oțil să păstreze garsoniera pentru fiul său

Andreea Damian

Tudor Chirilă, despre operația suferită în Germania. Când va reveni pe scenă

Andreea Damian

Adevărul despre mâncarea expirată: datele de pe ambalaje generează munți de deșeuri

Andreea Damian

Cine va moșteni incredibila colecție de bijuterii a Reginei Elisabeta a II-a?

Andreea Damian

7 trucuri pe care le poti face cu un corector

realitatea

Veste uimitoare de la cercetători: noi neuroni se nasc și la vârste înaintate

Andreea Damian

Scrie un comentariu