Home > beauty > Ghid util: Schimbarea radicala de look

Ghid util: Schimbarea radicala de look

Femeia se reinventeaza! Cel mai mult atunci cand trebuie sa demonstreze ca inca este frumoasa si poate sa cucereasca din nou. Da, acel moment cand rupe o relatie de lunga durata, in care a stat confortabila si el o iubea asa cum era. Acum singura vrea sa demonstreze ca acel capitol s-a incheiat si urmeaza un altul, mai frumos, mai spumos si, spera, mai lung.

Atunci femeile se programeaza la un tuns, poate chiar vopsit, isi refac sprancenele, se duc la salon mai des si isi aduc aminte ca frumusetea si relaxarea se impletesc la spa, si profita, pentru ca, in sfarsit, merita. Parerea mea e ca nu ai nevoie de astfel de “treziri” ca sa demonstrezi asta, ai nevoie sa fii constienta de tine si de ce esti si ca meriti sa scoti la vedere tot ce ai mai bun. Cu ajutorul specialistilor, bineinteles.

Regula 1: Apeleaza mereu la specialisti

Daca ai impresia ca tu esti cel mai bun specialist cand vine vorba de tine, atunci, din pacate, trebuie sa te anunt ca nu, nu esti. Daca toti am fi buni la toate, atunci am fi tare nefericiti, ca n-ar mai fi competitie. Asa ca, lasa-i Cezarului sa se ocupe de parul tau sau de pielea ta. Tie iti revine partea cu ingrijirea rezultatului.

Regula 2: Nu te zgarci

Daca iti doresti o schimbare de look, macar acum, nu te zgarci. Apeleaza la un salon de calitate, in care esti sigura ca vei gasi profesionisti.

Regula 3: Nu ii impune specialistului, consulta-te cu el

Multe persoane au impresia ca stiu exact ce isi doresc si ce li se potriveste. Da, toate vrem sa aratam ca Angelina Jolie, dar iata ca nu e asa de simplu. Un specialist iti poate analiza trasaturile si iti poate spune sigur ce ti s-ar potrivi si nu te-ar face sa plangi o saptamana ca ti-ai distrus imaginea. Daca e vorba de piele, cred ca e clar ca un dermatolog si o cosmeticiana poate analiza necesitatile pielii tale si iti poate spune exact ce are nevoie etc.

Regula 4: Gandeste-te exact de ce faci asta!

O faci pentru tine, chiar doresti asta sau vrei sa demonstrezi cuiva ceva? Daca nu esti tu cea care trebuie sa se bucure in special de o schimbare de look, atunci nu stii exact ce vrei. Atata timp cat tu nu esti lamurita si unui stilist ii va fi greu sa inteleaga ce vrei. Daca incerci sa te schimbi in cineva care crezi ca l-ar intoarce pe fostul si de fapt nu tu vrei asta, atunci e clar gresit. Imaginea ta trebuie sa faca echipa buna cu personalitatea ta, nu cu o idee. O minte limpede ia decizii corecte. Pana cand nu ti-ai linistit “apele”, stai departe de ideea de a face schimbari dramatice in imagine.

Regula 5: Noua ta imagine se va potrivi cu noua femeie care vei fi?

Schimbarea de look trebuie sa fie in concordanta cu tine, cu ceea ce faci, cu modul in care te imbraci etc. De exemplu, daca esti o femeie cu un aspect minimalist, atat cand vine vorba de aspect cat si de haine si brusc vrei sa te tunzi foarte scurt si vrei sa te faci roscata, nu va mai fi in acord cu tinutele si cu femeia linistita care esti, de fapt. Fa o schimbare de look, dar una care sa te reprezinte, care sa fie in acord cu tine si care sa te puna in evidenta.

Foto: Shutterstock


Loading...

Comenteaza acest articol

Ghid util: Schimbarea radicala de look

by   2 min
0