Tabu
BEAUTY

Nail art | Tendința momentului: manichiura 3D

Fie că este vorba de pietre lăcuite XXL încrustate sau de podoabe mai discrete, trendul nail art 3D este plin de surprize și merită încercat, pentru un plus de îndrăzneală în această primăvară.

În această primăvară, dacă vrei să intri în jocul nail art , nu îți va fi suficient să optezi pentru o nuanță originală. Acum, cele mai curajoase dintre noi îndrăznesc să se joace cu formele și texturile, schimbând manichiura minimalistă cu nail art 3D, trendul momentului. Cu cât se vede mai mult, cu atât mai bine!

„Unghiile 3D devin din ce în ce mai populare datorită unor celebrități precum Dua Lipa și Megan Thee Stallion”, confirmă nail artistul vedetelor Michelle Humphrey. „Tehnologia a evoluat enorm de-a lungul anilor, iar manichiuriștii au acces la o varietate mai mare de produse. Ceea ce înseamnă că arta unghiilor 3D este mai ușor de creat și mai rapid de aplicat.”

Cu formele lor globulare în gel fixate cu pietre sau podoabe de tot felul, imposibil de trecut prin nail art 3D. „Este o tendință futuristă”, spune Michelle Humphrey. „Dar munca tehnicienilor de unghii japonezi și coreeni este cea care mă impresionează cel mai mult. Este o artă la comandă și complet personalizată pentru fiecare unghie, este total conceptuală și modernă. Și îmi place mult când elementul 3D subliniază modelul sau designul care este dedesubt.”

Când vine vorba de design, Michelle Humphrey și colegii săi se inspiră din orice, de la arhitectură, natură și imaginația clienților lor. „Este grozav când clientul are deja în minte o idee de stil, mai ales pentru lucrul 3D, pentru că este un gen destul de particular, cu multe posibilități”, explică ea. „De asemenea, trebuie să aveți produsele potrivite pentru a face treaba, gelurile de construcție vin în multe vâscozități, iar acrilicul este recomandat și pentru lucrul 3D, dar este nevoie de multă îndemânare și răbdare.”

Este de la sine înțeles că realizarea unor astfel de finisaje necesită un ochi atent pentru detalii, precum și capacitatea de a înțelege cum acționează produsul și cum se așează pe unghie.

ARTICOLE SIMILARE

Invata sa realizezi un machiaj corector in functie de forma fetei!

realitatea

Mewing | Metoda de remodelare a fizionomiei care te scapă de bărbia dublă

Andreea Damian

Frumusețea minimalistă – cum să înțelegem și să adoptăm această nouă tendință

Andreea Damian

Machiajul ochilor | Tendința anului, adoptată deja de Meghan Markle

Andreea Damian

Eva Longoria dezvăluie sfatul rapid și ieftin pentru a camufla părul alb între două colorări

Andreea Damian

Rutina de dimineață în 15 minute

realitatea

Scrie un comentariu