Tabu
Image default
BEAUTY PEOPLE Slider

Victoria Beckham a lansat primul produs pentru îngrijirea pielii

Victoria Beckham vrea să devină un mogul al industriei de beauty, al modei și mai nou al industriei de skincare. Creatoarea de modă a lansat primul produs pentru îngrijirea pielii. Fosta membră Spice Girls a anunțat că alte produse pentru îngrijirea pielii și a buzelor vor putea fi cumpărate în viitorul apropiat, dar nu a oferit și o dată oficială.

Victoria a dezvăluit recent că a colaborat cu expertul în medicină regenerativă, profesorul Augustinus Bader, pentru a crea un nou produs hidratant pentru colecția sa. Și astăzi este ziua în care doritoarele pot pune mâna pe el. Cell Rejuvenating Priming Moisturiser este valabil online și costă 92 de lire (flaconul de 30 ml) și 140 de lire (flaconul de 50 ml).

„Crema de hidratare de înaltă performanță”, așa cum este descris produsul într-un comunicat de presă, a fost creată folosind „tehnologia de îngrijire a pielii TFC8®” dezvoltată de profesorul Bader. Produsul de skincare ajută la regenerarea celulară, tonifică și protejează pielea de radiații și reduce porii dilatați și imperfecțiunile. Victoria Beckham a spus că a fost un „vis” să producă crema hidratantă alături de profesorul Bader, precizând că produsul pentru îngrijirea tenului îi oferă „strălucire proaspătă, naturală”. La rândul său, profesorul Bader a descris colaborarea cu Beckham drept o „onoare”.

La începutul acestui an, Victoria Beckham și-a lansat propria ei linie de produse comsetice, intitulată simplu Victoria Beckham Beauty.  „E foarte eliberator să-ți asumi cine ești la 45 de ani, să te simți bine în pielea ta, să te simți mulțumită”, a declarat Victoria Beckham pentru presa britanică. „Aș vrea ca toată lumea să știe că toți avem dreptul să ne dorim să fim cea mai bună versiune a noastră. Să avem grijă de noi, să ne asumam calitățile și defectele. Da, noi, și eu, avem riduri și e în regulă!”, a adăugat vedeta. Deocamdată, linia Victoria Beckham beauty conține doar palete și creioane de ochi, dar vor urma și alte produse – fonduri de ten, rujuri etc.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ce este anxietatea de seară și cum să o controlezi

Andreea Damian

Anda Adam s-a apucat de noi afaceri

Tabu Tabu

Workshop de fotografie cu Sorin Onisor

realitatea

Fotografie Cristiana Apostol – Suflet Vechi

realitatea

DE NERECUNOSCUT! Cum ARĂTA Minodora în 1995, când avea doar 17 ani!

Smiley și-a revăzut părinții, fratele și bunica după o pauză de șase luni

Tabu Tabu

Scrie un comentariu