Tabu
CULTURE Slider

Azi începe Târgul de Carte Gaudeamus: Când și unde se va desfășura

Toți iubitorii și doritorii de cărți bune au parte de vești bune. În scurt timp, cel mai așteptat moment al anului își deschide porțile. E vorba de târgul Gaudeamus.

Deschiderea oficială a Târgului Gaudeamus Radio România, ediţia Bucureşti 2019, are loc azi, 20 noiembrie, de la ora 12.00, la standul Radio România. Peste 250 de expozanți vor fi prezenți la eveniment, unde vor avea loc aproape 900 de evenimente. De la apariția sa, peste 3.120.000 de persoane au călcat pragul târgului Gaudeamus. Târgul se va întinde pe o suprafață cu peste 2.000 de metri pătrați mai mare față de anul precedent. Evenimentul se va întinde pe parcusul a patru zile, până pe 24 noiembrie.

Accesul este gratuit pentru preşcolari, elevi, studenţi, cadre didactice, bibliotecari, profesionişti din domeniile editorial/ educaţional, membrii uniunilor de scriitori, jurnalişti, pensionari, persoane cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora, grupuri organizate. Pentru vizitatorii care nu se încadrează în aceste categorii, accesul în incintă se va face pe baza biletelor (în valoare de 5 lei) şi a abonamentelor de intrare (în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada). Programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 şi 20.00.

Ediţia 2019 a Târgului de carte Gaudeamus Radio România din Bucureşti se va desfăşura sub semnul aniversării a 30 de ani de la momentul istoric al Revoluţiei Române din Decembrie 1989. Programul evenimentelor se găsește aici.

ARTICOLE SIMILARE

Hugh Jackman își dorește să intre în Cartea Recordurilor

Andreea Damian

Prezervativele vegane îți asigură viața sexuală, sunt eco-prietenoase, aduc un profit de miliarde de euro

realitatea

Viața din borcanul cu cremă

realitatea

Nicole Kidman face dezvăluiri intime despre mariajul cu Tom Cruise

Andreea Damian

Iggy and The Stooges anuleaza turneul din 2009

realitatea

După ce a pierdut o avere în 2018, Victoria Beckham face un anunț important despre imperiul ei de modă

Andreea Damian

Scrie un comentariu