Home > Agenda > Azi începe Târgul de Carte Gaudeamus: Când și unde se va desfășura

Azi începe Târgul de Carte Gaudeamus: Când și unde se va desfășura

Toți iubitorii și doritorii de cărți bune au parte de vești bune. În scurt timp, cel mai așteptat moment al anului își deschide porțile. E vorba de târgul Gaudeamus.

Deschiderea oficială a Târgului Gaudeamus Radio România, ediţia Bucureşti 2019, are loc azi, 20 noiembrie, de la ora 12.00, la standul Radio România. Peste 250 de expozanți vor fi prezenți la eveniment, unde vor avea loc aproape 900 de evenimente. De la apariția sa, peste 3.120.000 de persoane au călcat pragul târgului Gaudeamus. Târgul se va întinde pe o suprafață cu peste 2.000 de metri pătrați mai mare față de anul precedent. Evenimentul se va întinde pe parcusul a patru zile, până pe 24 noiembrie.

Accesul este gratuit pentru preşcolari, elevi, studenţi, cadre didactice, bibliotecari, profesionişti din domeniile editorial/ educaţional, membrii uniunilor de scriitori, jurnalişti, pensionari, persoane cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora, grupuri organizate. Pentru vizitatorii care nu se încadrează în aceste categorii, accesul în incintă se va face pe baza biletelor (în valoare de 5 lei) şi a abonamentelor de intrare (în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada). Programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 şi 20.00.

Ediţia 2019 a Târgului de carte Gaudeamus Radio România din Bucureşti se va desfăşura sub semnul aniversării a 30 de ani de la momentul istoric al Revoluţiei Române din Decembrie 1989. Programul evenimentelor se găsește aici.

Articole asemanatoare
cărți captivante
Cărți captivante de citit acasă
De la Alice în Țara Minunilor la Frații Karamazov: top 3 cărți cu matematică
Studiul „Literatura science fiction te face prost” desființat chiar de oamenii de știință care l-au făcut
Instagramul mai și citește sau în lumea confortabilă a bookstagram-ului

Comenteaza acest articol

Azi începe Târgul de Carte Gaudeamus: Când și unde se va desfășura

by realitatea   1 min
0