Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Cătălin Botezatu şi-a pus la cale înmormântarea! “Va exista şi un dress-code!”

În ultima vreme, presa a trecut în revistă toate problemele de sănătate ale lui Cătălin Botezatu şi implicaţiile, dintre cele mai sumbre, pe care acestea le au.
Mai în glumă, mai în serios, în cadrul unei discuţii cu un prieten de încredre, Bote şi-a organizat înmormântarea. Scenariul a pornit de la o glumă, dar pe parcurs a devenit cât se poate de serios.
Designerul i-a împărtăşit apropiatului său fobia pe care o are pentru înmormântările clasice şi a catalogat drept barbar obiceiul de a veghea mortul cu cosciugul deschis.
„Cosciugul trebuie să fie închis… Mi se pare o barbarie ce se întâmplă la înmormântările tradiţionale. Înmormântarea mea trebuie să fie elegantă şi discretă. Nimic ostentativ şi nimic tragic, fără jale şi bocete… Va exista şi dress-code! E foarte important! Vreau ca toate femeile să poarte taioare Chanel sau Valentino şi tocuri înalte, ochelari de soare şi pălării cu boruri largi. Să arate imecabil! Totul trebuie să fie elegant…”, i-ar fi spus Bote prietenului său, comform spynews.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Sindromul shopping-ului compulsiv | Metoda neașteptată prin care scapi de dependența de cumpărături

Andreea Damian

5 mituri demontate despre chirurgia estetica

HORROR: Din ce fac chinezii pilulele magice care vindeca orice boala!

Cum arata si ce face azi FATA care l-a acuzat pe CRISTI TABARA de ABUZ SEXUAL

Uite cum arata primul sot al Andreei Marin! “N-as mai putea iubi asa cum l-am iubit pe Cristi!”

SUKI WATERHOUSE, noua zeita glam-rock a modelling-ului international!

Scrie un comentariu