Tabu
LIFESTYLE

Nepoata lui Arsinel s-a retras la manastire, apoi a incercat sa se sinucida!

Un caz asemanator cu al Iuliei Ionescu, eleva care a fugit la manastire, s-a petrecut cu nepoata lui Alexandru Arsinel. Aceasa a devenit maica si a incercat sa se sinucida dupa 11 ani de calugarie.

WOWbiz.ro a prezentat ipovestea Leonidei Balacescu, nepoata lui Alexandru Arsinel, care s-a retras la Manastirea Robaia din judetul Arges, in 1994, in ciuda dorintei familiei.
Leonida avea atunci 26 de ani. Maica Leonida a stat 11 ani la Robaia, pana la 24 februarie 2005, cand a incercat sa se sinucida, sub pretextul ca are vedenii si ca aude voci, luand un pumn de medicamente. Nepoata lui Arsinel a fost dusa la spital, unde i s-a pus diagnosticul de schizofrenie, apoi a revenit la manastire. Nu a mai stat mult timp acolo, pentru ca nu s-a mai inteles cu celelalte maici, si s-a intors la familia sa din Bucuresti. “Nepoata mea este bine acum, nu mai sunt probleme. A venit acasa, la familia ei, a renuntat la viata in manastire, totul este ok!”, a declarat recent Alexandru Arsinel pentru WOWbiz.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Record fabulos: Etiopia a plantat peste 350 milioane de copaci într-o singură zi

Andreea Damian

Cum să faci impresie în grupul prietenilor iubitului tău

realitatea

LUMINITA ANGHEL – 8 ani de puscarie! Legatura cu Andra, Pepe sau Alex Velea!

Aroganta maxima! Cine s-a costumat de Halloween in Bianca Dragusanu?

Selena Gomez, la dezintoxicare. Justin Bieber: “E o betiva si o drogata!”

STEFAN STAN – in curand tatic! SURPRIZA: Cine e mama viitorului sau copil!

Scrie un comentariu