Home > Lifestyle > Nepoata lui Arsinel s-a retras la manastire, apoi a incercat sa se sinucida!

Nepoata lui Arsinel s-a retras la manastire, apoi a incercat sa se sinucida!

Un caz asemanator cu al Iuliei Ionescu, eleva care a fugit la manastire, s-a petrecut cu nepoata lui Alexandru Arsinel. Aceasa a devenit maica si a incercat sa se sinucida dupa 11 ani de calugarie.

WOWbiz.ro a prezentat ipovestea Leonidei Balacescu, nepoata lui Alexandru Arsinel, care s-a retras la Manastirea Robaia din judetul Arges, in 1994, in ciuda dorintei familiei.
Leonida avea atunci 26 de ani. Maica Leonida a stat 11 ani la Robaia, pana la 24 februarie 2005, cand a incercat sa se sinucida, sub pretextul ca are vedenii si ca aude voci, luand un pumn de medicamente. Nepoata lui Arsinel a fost dusa la spital, unde i s-a pus diagnosticul de schizofrenie, apoi a revenit la manastire. Nu a mai stat mult timp acolo, pentru ca nu s-a mai inteles cu celelalte maici, si s-a intors la familia sa din Bucuresti. “Nepoata mea este bine acum, nu mai sunt probleme. A venit acasa, la familia ei, a renuntat la viata in manastire, totul este ok!”, a declarat recent Alexandru Arsinel pentru WOWbiz.ro.

Articole asemanatoare
ARSINEL si-a luat loc de veci!
De Paste, Angela Gheorghiu a sarbatorit cu “fiica” ei secreta
IULIA IONESCU: “Nu scapati de mine!”
De ce a fugit de acasa IULIA IONESCU? Adevaruri care dor: CE va face la 18 ani???

Loading...

Comenteaza acest articol

Nepoata lui Arsinel s-a retras la manastire, apoi a incercat sa se sinucida!

by   1 min
0