Tabu
LIFESTYLE

Nepoata lui Arsinel s-a retras la manastire, apoi a incercat sa se sinucida!

Un caz asemanator cu al Iuliei Ionescu, eleva care a fugit la manastire, s-a petrecut cu nepoata lui Alexandru Arsinel. Aceasa a devenit maica si a incercat sa se sinucida dupa 11 ani de calugarie.

WOWbiz.ro a prezentat ipovestea Leonidei Balacescu, nepoata lui Alexandru Arsinel, care s-a retras la Manastirea Robaia din judetul Arges, in 1994, in ciuda dorintei familiei.
Leonida avea atunci 26 de ani. Maica Leonida a stat 11 ani la Robaia, pana la 24 februarie 2005, cand a incercat sa se sinucida, sub pretextul ca are vedenii si ca aude voci, luand un pumn de medicamente. Nepoata lui Arsinel a fost dusa la spital, unde i s-a pus diagnosticul de schizofrenie, apoi a revenit la manastire. Nu a mai stat mult timp acolo, pentru ca nu s-a mai inteles cu celelalte maici, si s-a intors la familia sa din Bucuresti. “Nepoata mea este bine acum, nu mai sunt probleme. A venit acasa, la familia ei, a renuntat la viata in manastire, totul este ok!”, a declarat recent Alexandru Arsinel pentru WOWbiz.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Mara Bănică a DEZVĂLUIT cine era partenerul ei de sex tape de pe internet

Top 5 cele mai photoshopate vedete de la Hollywood

Pescărușii, un mare pericol pentru oameni. Avertismentul cercetătorilor

Andreea Damian

Cristi Borcea a lasat-o pe fosta nevasta cu un credit urias la banca! Are de dat 3,6 milioane de euro!

Ghicesti cine-i cantaretul acesta de la noi?

Oana Roman, motivul pentru care s-a operat. Infecţia aproape că i-a perforat intestinul

Scrie un comentariu