Home > Lifestyle > Un chirurg a creat femeia perfecta, apoi a cerut-o de sotie!

Un chirurg a creat femeia perfecta, apoi a cerut-o de sotie!

David Matlock, un chirurg estetician, si-a intalnit viitoarea sotie in 2007, atunci cand ea a venit la cabinetul lui pentru o vaginoplastie.

“Nici nu m-am putut uita in ochii lui, din cauza motivului pentru care venisem. Eram timida si rusinata, dar el spune ca a fost dragoste la prima vedere”, isi reaminteste Veronica Matlock, acum in varsta de 38 ani. Pe atunci, femeia era mai plinuta cu 18 kilograme si singurele modificari pe care le avea erau trei operatii de marire a sanilor.

Veronica tocmai daduse nastere in 2007 unei fetite, si a decis atunci sa apeleze la un chirug plastician, pentru a sterge urmele pe care nasterea le lasase pe trupul ei.

Dupa prima operatie, insa, au urmat multe altele: liposuctie a barbiei, bratelor si picioarelor, ridicarea feselor si, cel mai recent, injectii cu Botox.

La scurt timp dupa ce dr. David Matlock si-a ”sculptat” femeia perfecta, a invitat-o in oras si a cerut-o de sotie. ”Cateodata am impresia ca sunt o reclama vie pentru el”, sustine acum Veronica, mai  in gluma, mai in serios.

Amandoi arata acum ca scosi din reviste. Nu doar Veronica are corpul modificat cu ajutorul chirurgiei estetice, ci si sotul ei. David Matlock, 49 ani, are la activ mai multe operatii de liposculptura, care l-au ajutat sa obtina mult mai rapid si usor un fizic de invidiat decat ar fi facut-o prin exercitii fizice si diete.

femeia 2

Articole asemanatoare
Catastrofa! Nu trebuia sa-si taie nasul! MIHAELA RADULESCU si-a distrus fatza!
Operație estetică pentru fericire?
Cum alegi corect un implant mamar
Marc Jacobs și-a făcut transplant de păr

Loading...

Comenteaza acest articol

Un chirurg a creat femeia perfecta, apoi a cerut-o de sotie!

by   1 min
0