Home > Lifestyle > Monica Gabor s-a “drogat” ca sa nu lesine la inmormantarea mamei ei!

Monica Gabor s-a “drogat” ca sa nu lesine la inmormantarea mamei ei!

Moartea Veronicai Bulai le-a secat de puteri pe surorile Gabor. Indurerate de pierderea celei care le-a dat viata, Ramona, Monica si Alina au facut fata cu greu momentului, iar una dintre ele chiar a lesinat la inmormantarea mamei lor.

In timp ce Alina a ramas fara cunostinta l-a ceremonia de inmormantare a Veronicai, Moni a ales sa ia niste sedative puternice pentru a rezista durerii si agitatiei din ultimele zile. Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a gasit chiar si puterea sa raspunda la telefon si sa-i transmita actualului iubit sau cum se simte, dar si sa se intereseze de cum decurgeau pregatirile cu pomana.

“Toti din familie stiu ca Alina si Monica sunt firi foarte sensibile. Acesta a fost si motivul pentru care Moni a luat calmante… Se temea sa nu lesine, asa cum a patit Alina. A luat dimineata sedativele si gata! N-ati vazut ca a trait totul ca intr-un vis? N-a varsat nici macar o lacrima, nu s-a incruntat, n-a luat in seama pe nimeni…”, a dezvaluit un apropiat al familiei Gabor, potrivit libertatea.ro

Articole asemanatoare
MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK
MONICA GABOR are un iubit nou in SUA! Adio, Mr. Pink!
MONICA GABOR – viata de lux in sclavie! Nu are nimic pe numele ei!
Sora MONICAI GABOR – tarif de criza!

Loading...

Comenteaza acest articol

Monica Gabor s-a “drogat” ca sa nu lesine la inmormantarea mamei ei!

by   1 min
0