Home > Lifestyle > Maia Morgenstern, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: La un pas de AVORT

Maia Morgenstern, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: La un pas de AVORT

Maia Morgenstern a întâmpinat greutăţi atunci când a încercat să împace viaţa personală cu cea profesională. Actriţa, care are trei copii, a mărturisit că s-a gândit la avort pentru că mereu a rămas însărcinată atunci când avea în derulare proiecte importante.

“Am avut curajul să spun merg mai departe, deşi nu e uşor, lista mea de priorităţi nu cuprindea şi un copil… dar asta e. Când am decis să merg mai departe, mi-am dat seama că am avut un moment de iluminare. Nimeni nu poate împăca şi familia şi cariera. Nu se pot împăca. Familia are mereu de suferit”, a spus Maia Morgenstern la emisiunea “Star Magazin” de la Antena Stars.
Actriţa a vorbit şi despre una dintre cele mai dramatice momente din viaţa ei, atunci când a primit rolul Mariei din “Patimile lui Hristos”. “Înţelesesem că o să devenim părinţi, o să fiu mamă pentru a treia oară, şi în acelaşi timp domnul Mel Gibson m-a chemat la Roma, am stat de vorbă, şi mi-a încredinţat rolul Mariei din Patimile lui Hristos. Ăsta a fost un moment extrem de dramatic. Apropo de decizii, apropo de dificultăţi, nu mai eram tânără, sarcina a fost complicată, ce să fi făcut? La ce să fi renunţat? Le-am făcut pe amândouă”, a mai povestit marea actriţă.

Articole asemanatoare
avort
Aerul poluat ridică riscul de avort cu 50% – studiu
sarcină
Pierderile repetate de sarcină pot fi provocate de calitatea slabă a spermei
avort
Interzicerea avortului poate avea consecințe grave asupra sănătăţii femeii
Politica SUA privind avortul este “ură extremistă” și “tortură”, spune un comisar ONU

Comenteaza acest articol

Maia Morgenstern, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: La un pas de AVORT

by realitatea   1 min
0