Home > Lifestyle > 3 modalitati pentru a scapa de stres

3 modalitati pentru a scapa de stres

Stresul este un factor cu care oricine se confrunta, aproape zilnic. Task-urile de la job, responsabilitatile de acasa, blocajele din trafic – toate acestea sunt surse care pot provoca stresul.

Cauzele stresului vor continua sa existe mereu, singurul lucru pe care il poti face este sa inveti sa gestionezi cu mai multa usurinta aceste situatii.

Printre cele mai cunoscute metode de relaxare, diminuare a anxietatii si depresiei, se numara meditatia (care consta in eliberarea mintii de ganduri, in special de cele care mentin nivelul stresului ridicat) si exercitiile de respiratie prin care se calmeaza bataile accelerate ale inimii.

3 moduri prin care poti sa scapi de stres

  1. Picteaza

Pictura este o modalitate de destresare des utilizata. Aceasta iti permite sa iti exprimi trairile prin forme si culori, dovedindu-ti totodata spiritul creativ. Alege-ti materialele de pictura preferate (uleiuri, acrilice sau acuarele), optand pentru plansa de lucru adecvata (acuarelele pe hartie, in timp ce uleiurile si acrilicele adera bine pe mai multe tipuri de suprafete) si pensulele potrivite tehnicilor pe care vrei sa le utilizezi.

  1. Mergi intr-o vacanta

O vacanta este remediul ideal pentru stres, insa poate provoca alte griji cu privire la transport, cazare si chiar buget. Pentru a te asigura ca beneficiezi de cele mai bune oferte pentru transport din punctul de vedere al sigurantei, timpului si finantelor, Eurolines iti pune la dispozitie o varietate de destinatii din Europa, printre care: Germania, Franta, Olanda, Italia, Cehia, Suedia, Turcia, Danemarca etc. Eurolines aduce in atentia clientilor sai oferte speciale la biletele de autocar. Profita de acestea si bucura-te de o vacanta in care sa te refaci psihic si fizic.

  1. Urmeaza un tratament natural

Petru diminuarea stresului, anxietatii, combaterea insomniilor si a atacurilor de panica, este recomandat sa urmezi un tratament naturist bazat pe capsule 100% bio, din plante medicinale. Acestea au rolul de a creste rezistenta organismului la oboseala, de a energiza si revitaliza corpul, de a combate imbatranirea prematura si de a reduce efectele stresului si anxietatii.

O modalitate la fel de eficienta pentru gestionarea stresului si diminuarea efectelor lui, o reprezinta terapia la psiholog. Acesta are pregatirea necesara pentru a te asculta, intelege si ajuta in procesul de eliberare a emotiilor si reechilibrare mentala.

Ai in vedere aceste 3 modalitati de combatere a stresului si pune-le in aplicare ori de cate ori simti nevoia unei deconectari de la cotidian.

Sursa foto: http://esoterismoyenergia.com

Articole asemanatoare
stres
Bărbații își stresează soțiile de două ori mai mult decât o fac copiii
stresul
Stresul afectează de două ori mai des inima femeilor decât cea a bărbaților
stresul
14 superalimente care reduc considerabil stresul. Include-le în dieta ta zilnică
De ce sa alegi cateva minute de relaxare pe scaunul de masaj si nu masajul la profesionisti?

Loading...

Comenteaza acest articol

3 modalitati pentru a scapa de stres

by realitatea   1 min
0