Home > Lifestyle > MIHAI MORAR era s-o pateasca rau! A fost operat de urgenta

MIHAI MORAR era s-o pateasca rau! A fost operat de urgenta

morar spitalMihai Morar, cunoscutul prezentator TV, a ajuns pe patul de spital, la Floreasca, chiar de Sfânta Maria. Acesta a fost nevoit să facă faţă unei operaţii despre care nu a dat prea multe detalii.

În loc să sărbătorească ziua mamei sale, Mihai Morar a ajuns la urgenţă la spital. Prezentatorul Antenei 2 a fost operat, dar acum se simte mai bine şi a ţinut să-şi asigure fanii de acest lucru.
“Mi-am revenit, sunt ‘pe picioare'”, am trecut ieri printr-o operație neașteptată, nu foarte complicată, dar sâcâietoare. Mulțumesc echipei de medici și personalului Spitalului de Urgență Floreasca. Nu degeaba acest spital de stat se află în topul clinicilor în care românii au cea mai mare încredere. Am simțit căldura voastră și, mai ales, că mă aveți în pază. Sunt sănătos, dar bine n-o să mă fac niciodată”, a notat omul de radio pe Facebook.

Sursele www.Libertatea.ro au afat însă că Morar a avut parte de o interventie minora care a tinut mai mult de chirurgie plastica. Acesta a beneficiat de o anestezie locală şi acum se simte fo

Articole asemanatoare
Vitamina soarelui – sfaturi pentru intarirea sistemului imunitar
MIHAI MORAR – atac rasist violent la adresa “copilului mulatru” al lui CREAM

Loading...

Comenteaza acest articol

MIHAI MORAR era s-o pateasca rau! A fost operat de urgenta

by   1 min
0