Home > Lifestyle > SMILEY in stare de soc dupa acest accident! Soferul a fugit de la locul faptei

SMILEY in stare de soc dupa acest accident! Soferul a fugit de la locul faptei

smiley george secioreanuGeorge Secioreanu, unul dintre concurentii de la Vocea Romaniei, care a facut parte din echipa lui Smiley, a vazut moartea cu ochii dupa ce a fost lovit in plin de un autoturism. Tulceanul de 23 de ani a reusit sa impresioneze juriul de la “Vocea Romaniei” cu o voce inedita. Desi talentul sau a fost remarcat prima oara de Loredana Groza, el a ajuns in echipa lui Smiley. Student la Conservator, George Secioreanu a venit in Bucuresti pentru a-si construi o cariera in muzica. A reusit partial, pentru ca marele lui vis, de a castiga celebra competitie, nu s-a implinit. A ramas in Bucuresti pentru a-si gasi de munca, dar recent a avut parte de un eveniment care il putea costa viata.
“Am avut un accident de circulatie in zona Vadu Nou, chiar pe trecerea de pietoni, in timp ce ma indreptam spre iubita mea. Am traversat absolut regulamentar, cand semaforul era verde, iar soferul unui BMW a intrat in plin in mine. Am ramas intins pe asfalt, iar el tot nu a oprit. Nu am apucat sa-i retin numarul de la masina. Grija mea cea mai mare a fost sa vad daca ma mai pot misca, pentru ca ma durea coloana foarte rau”, a povestit George pentru www.Cancan.ro.

Tanarul a impresionat juriul de la Pro TV, cei care s-au intors la timp fiind Loredana Groza, Horia Brenciu si Smiley. Pe scena, George Cristian Secioreanu a interpretat o melodie celebra – “Copacul” a lui Aurelian Andreescu.
“Are o voce patrunzatoare”
, a spus Loredana la finalul prestatiei tanarului din Tulcea. “Ma bucur ca te-ai intors si ai toate sansele sa fii in echipa mea”, a mai zis Loredana Groza. Si Horia Brenciu a facut tot posibilul pentru a-l lua in echipa lui. Ba mai mult de atat! I-a compus, pe loc, o melodie, dar degeaba pentru ca George Secioreanu l-a ales pe Smiley.

Articole asemanatoare
smiley
Smiley și-a revăzut părinții, fratele și bunica după o pauză de șase luni
gina pistol-si-smiley
Smiley și Gina Pistol au făcut 3 ani de relație. Cum s-au cunoscut cei doi
smiley
Cine este sosia lui Smiley și cu ce se ocupă aceasta
smiley
Smiley și Gina Pistol, din nou împreună în fața camerelor de luat vederi

Comenteaza acest articol

SMILEY in stare de soc dupa acest accident! Soferul a fugit de la locul faptei

by   1 min
0