Tabu
LIFESTYLE What's hot

MONICA GABOR terorizata de faptul ca Mr. Pink ar putea vedea poze compromitatoare din Romania

Monica Gabor nu pare să treacă printr- o perioadă prea bună a vieţii sale, probabil şi din cauza faptului că în curând se va împlini un an de când şi-a pierdut mama, într-un tragic accident.

Au constatat acest lucru cam toţi cei care au intrat în contact cu ea în cele câteva zile de când se află pe litoralul românesc. Venită să-şi vadă fetiţa, pe care nu o mai strânsese în braţe de aproximativ un an, Moni a recurs la câteva gesturi care i-au făcut pe apropiaţi să-şi pună mai multe semne de întrebare.

Ea nu şi-a scos o clipă ochelarii de soare, nici atunci când afară era furtună sau când îşi săruta copila. Totodată, iubita milionarului chinez “Mr. Pink” a refuzat să iasă din complexul în care este cazată, în ciuda invitaţiilor pe care le-a primit fie de la sora sa Ramona, fie de la fostul său soţ Irinel Columbeanu.

Acesta din urmă a încercat să-şi facă un program alături de mama fetiţei sale, dar fără sorţi de izbândă. “Am invitat-o în mai multe locuri, să mergem chiar şi cu Irina, dar nu a vrut să iasă din complex, probabil din cauza paparazzilor”, a recunoscut Irinel Columbeanu pentru Libertatea.

Altfel, Monica şi-a petrecut cea mai mare parte a timpului său cu Irina, dar a dormit în cameră separată, într-un apartament în care e cazată şi sora sa Ramona, în timp ce micuţa a rămas peste noapte cu bona.

Foto: Catalin Schipor/Libertateairi-si-moni
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/monica-gabor-a-refuzat-invitatiile-distractie-irinel-columbeanu-foto-503901.html#ixzz3AipxAD6j

ARTICOLE SIMILARE

ROMANII au cele mai mici penisuri din Europa???

Ce caut eu în viaţa ta?

Bianca Dragusanu se pregăteşte de judecată

Mpion – MP3 cosmetic

realitatea

GINA PISTOL – schimbare dramatica! Cine s-ar fi asteptat???

realitatea

Textul sentintei lui ADRIAN NASTASE

Scrie un comentariu