Home > Lifestyle > MONICA GABOR terorizata de faptul ca Mr. Pink ar putea vedea poze compromitatoare din Romania

MONICA GABOR terorizata de faptul ca Mr. Pink ar putea vedea poze compromitatoare din Romania

Monica Gabor nu pare să treacă printr- o perioadă prea bună a vieţii sale, probabil şi din cauza faptului că în curând se va împlini un an de când şi-a pierdut mama, într-un tragic accident.

Au constatat acest lucru cam toţi cei care au intrat în contact cu ea în cele câteva zile de când se află pe litoralul românesc. Venită să-şi vadă fetiţa, pe care nu o mai strânsese în braţe de aproximativ un an, Moni a recurs la câteva gesturi care i-au făcut pe apropiaţi să-şi pună mai multe semne de întrebare.

Ea nu şi-a scos o clipă ochelarii de soare, nici atunci când afară era furtună sau când îşi săruta copila. Totodată, iubita milionarului chinez “Mr. Pink” a refuzat să iasă din complexul în care este cazată, în ciuda invitaţiilor pe care le-a primit fie de la sora sa Ramona, fie de la fostul său soţ Irinel Columbeanu.

Acesta din urmă a încercat să-şi facă un program alături de mama fetiţei sale, dar fără sorţi de izbândă. “Am invitat-o în mai multe locuri, să mergem chiar şi cu Irina, dar nu a vrut să iasă din complex, probabil din cauza paparazzilor”, a recunoscut Irinel Columbeanu pentru Libertatea.

Altfel, Monica şi-a petrecut cea mai mare parte a timpului său cu Irina, dar a dormit în cameră separată, într-un apartament în care e cazată şi sora sa Ramona, în timp ce micuţa a rămas peste noapte cu bona.

Foto: Catalin Schipor/Libertateairi-si-moni
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/monica-gabor-a-refuzat-invitatiile-distractie-irinel-columbeanu-foto-503901.html#ixzz3AipxAD6j

Articole asemanatoare
Scarlett Johansson: paparazzi riscă să provoace încă o moarte ca cea a prințesei Diana
MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK
MONICA GABOR are un iubit nou in SUA! Adio, Mr. Pink!
MONICA GABOR – viata de lux in sclavie! Nu are nimic pe numele ei!

Comenteaza acest articol

MONICA GABOR terorizata de faptul ca Mr. Pink ar putea vedea poze compromitatoare din Romania

by   1 min
0