Home > Lifestyle > Divort la Casa Albă?

Divort la Casa Albă?

O publicaţie americană aruncă “bomba”! “Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama, a părăsit nervoasă Casa Albă”, titrează “National Enquirer”. Ea ar fi hotărât să pună capăt căsniciei sale de 21 de ani.

“Michelle a ales să fugă de la Casa Albă şi de la soţul ei”, scrie publicaţia mai sus-amintită. Cel mai ocupat om al planetei are pobleme şi în familie. Prima Doamnă s-ar fi săturat să mai fie înşelată de bărbatul său, după ce ar fi aflat că serviciile secrete i-ar acoperi infidelităţile. Dar cel mai rău s-a înfuriat recent pentru că Barack ar fi certat-o că a cheltuit 150 de milioane de dolari.

Michelle şi Barack ar fi început să se certe şi să doarmă în camere separate după ce el s-a fotografiat cu premierul danez, frumoasa Helle Thorning-Schimdt, la înmormântarea liderului sud-african Nelson Mandela, în decembrie 2013. Prima Doamnă ar fi foarte supărată de relaţia pe care soţul ar fi avut-o cu Vera Baker, care l-ar fi susţinut în campania electorală din 2004.

Ea ar mai fi aflat că Barack ar fi fost surprins, de un agent al Secret Service, într-o postură compromiţătoare cu o femeie în vacanţa de Crăciun din Hawaii. De aceea, ar fi refuzat să se întoarcă împreună cu el şi fiicele lor, Malia (15 ani) şi Sasha (12 ani), la Washington, la acea vreme.

Articole asemanatoare
Obama
Michelle Obama, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Barack, de ziua lui
Soții Obama vor produce conținut pentru Netflix
pink
Mariajul lui Pink, „pe butuci” din cauza carierei
Obama
Soții Obama, în negocieri cu Netflix pentru a produce un show TV

Loading...

Comenteaza acest articol

Divort la Casa Albă?

by   1 min
0