Home > Lifestyle > Fetele de la Amadeus joaca in noul clip Aylin&The Lucky Charms

Fetele de la Amadeus joaca in noul clip Aylin&The Lucky Charms

Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis, trei dintre componentele trupei Amadeus, apar, ca invitate speciale, în noul videoclip semnat Aylin&The Lucky Charms, “Half of me”.

Frumoasele artiste apar în două ipostaze hazlii, alături de alte vedete din showbiz precum Laura Cosoi, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Giulia Anghelescu sau Andi Vasluianu.

Într-unul din cadre, Patricia apare stergându-i machiajul colegei sale, Naomi, iar, într-altul, artistele apar cântând la microfoane improvizate: mai exact, la o pereche de ochelari roz, la o sită de baloane de săpun și la o chitară în miniatură, purtând pe cap o șapcă de marinar, un sombrero, respectiv, o pălărie de pirat.

„Aylin este prietena noastră și a fost firesc să acceptăm invitația. A fost o zi memorabilă, ne-am distrat și am râs alături de oameni frumoși. Clipul este super haios, rămâi cu o stare bună mult timp după ce il vizionezi. Bravo, Aylin!”, declară Patricia Cimpoiașu.

Nu este pentru prima dată când artistele din Amadeus apar în ipostaze inedite, aparte de proiectul lor muzical. Patricia Cimpoiașu este, spre exemplu, stilist vestimentar și a realizat inclusiv pictoriale de modă în care apare ca model, iar Bianca Gavrilescu este și manechin, prezentând pentru designeri renumiți și având în portofoliu trofee importante precum “Top Model România” și “Most Liked Model Award Cannes”.

Articole asemanatoare
Randi, danseaza ca sa uite?
Cel mai spectaculos Fashion Show Atipic, pe 17 octombrie!
Fly Project, noapte fierbinte cu patru supermodele
Aylin Cadir lanseaza „Fericirea”

Loading...

Comenteaza acest articol

Fetele de la Amadeus joaca in noul clip Aylin&The Lucky Charms

by   1 min
0