Home > Lifestyle > LUMINITA ANGHEL – 8 ani de puscarie! Legatura cu Andra, Pepe sau Alex Velea!

LUMINITA ANGHEL – 8 ani de puscarie! Legatura cu Andra, Pepe sau Alex Velea!

LUMINITA ANGHEL este pe cale sa ajunga dupa gratii pentru evaziune fiscala ! Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii http://spynews.ro, Luminiţa Anghel este acuzată de evaziune fiscală şi urmează să fie trimisă în judecată. Artista este suspectată că, alături de Bogdan Friedrich, alias Sanchi, iubitul ei până în 2010, ar fi derulat afaceri care au “găurit” bugetul de stat cu milioane de euro. Luminiţa Anghel a intrat în vizorul procurorilor în condiţiile în care vedeta a fost acţionar minoritar în afacerile lui Friedrich. Procurorii au dispus efectuarea unei expertize financiare pentru stabilirea exactă a prejudiciului. Ieri, surse apropiate anchetei au declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că Luminița Anghel va fi trimisă în judecată, pentru faptele imputate riscând până la opt ani de puşcărie.

Audiată de procurorii DNA

Decizia procurorilor vine după ce, la mijlocul lunii decembrie, Luminiţa Anghel a fost audiată de DNA într-un dosar deschis pe numele lui Sanchi. Artista a fost chemată să spună tot ce ştie despre afacerile lui Bogdan Friedrich, în condiţiile în care i-a fost alături în perioada 2005-2010. “Nu, nu mai suntem împreună, relaţia noastră s-a încheiat. Nu a fost o despărţire rea, ci ne-am îndepărtat unul de altul. Totuşi am rămas prieteni. A fost o relaţie frumoasă, specială, bazată pe respect. Voi rămâne cu amintiri foarte plăcute. Am trăit succese şi insuccese alături de Luminiţa”, mărturisea omul de afaceri la scurt timp după despărţire.

Mai multe vedete chemate să dea cu subsemnatul

Nume grele din showbiz-ul autohton ar putea ajunge în fața instanței în dosarul artistei. Asta deoarece pe lista celor care au colaborat cu firma deţinută de Sanchi şi Luminiţa Anghel se află nume de  top. Numai pe site-ul societăţii comerciale deţinută până în 2010 de celebrul cuplu, la categoria “interpreţi”, apar Andreea Bănică, Alex Velea, Pepe, Andra, Mihai Trăstariu şi Marcel Pavel. Aceştia sunt însoţiţi de trupe ca: Tibi Scobiola Band, Mandinga, Akcent, Simplu, Voltaj, Holograf, Morandi şi VH2. Fiecare dintre aceştia pot fi citaţi ca martori în dosarul instrumentat de procurorii anticorupţie.

Au organizat revelioane

Probleme lui Friedrich nu sunt noi. Încă din 2008, când artista candida la un post de parlamentar, în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora Sanchi nu era tocmai corect în afaceri. Impresarul ar fi cerut comisioane incredibile, pentru a organiza diverse concerte. Printre altele, două revelioane, ediţiile din 2008 şi 2009. Potrivit procurorilor DNA, cei doi ar fi dat o ”gaură” de milioane în bugetul de stat, în condiţiile în care nu ar fi declarat veniturile încasate. Luminiţa Anghel pare urmărită de ghinion nu doar pe plan profesional. În urmă cu câteva săptămâni, ea a renunţat şi la Măriuca – fetiţa pe care o creştea de mai bine de patru ani. Micuţa a fost mutată într-un centru de plasament.

Articole asemanatoare
fan bingbing
Actrița chineză dată dispărută, amendă exorbitantă pentru evaziune fiscală
Vedete nascute pe 7 octombrie!
LUMINITA ANGHEL in pericol sa-si piarda copilul
Luminita Anghel isi pune silicoane: “Dupa ce nasc, imi remodelez sanii!”

LUMINITA ANGHEL – 8 ani de puscarie! Legatura cu Andra, Pepe sau Alex Velea!

by   2 min
1